Grete Kuld
-
Külaline
Keegi ei jookse beebi ega lapse juurest. Kui kaaslane ei sobi, ei ole vaja koos olla. Beebid ei kao kuhugi. Mittemidagiütlevad suhted tuleb lõpetada.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:46Ei, tuleb ikka laps teha ja siis kohe beebi juurest uue juurde joosta.
-
Külaline
Aasta varem ei saanud aru?Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:48Kui kaaslane ei sobi, ei ole vaja koos olla.
-
Külaline
Mis tähendab, ei saanud aru? Ju siis tollal probleemi polnud. Inimesed muutuvad nädalatega. Sa ise oled mingi sadomaso kodutu jala küljes rippuja, kes ei lase lahti ja nui neljaks on tunneteta koos, peaasi, et keegi arveid maksaks?
-
Külaline
Ma küll seda ei tea, et tuleb ära lõpetada. Kaua neid tundeid ikka on.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 23:48Mittemidagiütlevad suhted tuleb lõpetada.
-
Külaline
Kui tundeid pole, milleks siis koos olla? Tunded kestavad kuni surmani, kui inimesed sobivad.
-
Külaline
Mind häirib, et mingite pool-kuulsuste elusid meedias lahatakse. Kes nad on? Mingid "raadiohääled" ja muud säärased tegijad. Minu jaoks on mõlemad suht tundmatud, aga ma olen veits vanem ja ilmselt pole selliste uudiste sihtgrupp. Nõme on selliseid pseudouudiseid leheveergudel näha, et kes läks lahku ja kes pühkis kodumaa tolmu jalgadelt, jne. Keda see peaks huvitama?
-
Külaline
Arvan, et kõige rohkem huvitabki see neid nn poolkuulsusi endid. Pakuvad lahkelt end meediale tsiteerimiseks välja. Nõndanimetatud ajakirjanikul pole vaja vaeva näha - ei mingit materjali kogumist, kirjutamisvaimu pealetulemise ootamist ega artikli kirjutamist. Lased AI-l sissejuhatuse teha, kleebid kuulsuse SM-postituse või nn ajakirjanikule saadetud teavituse (jaa-jaa, tänapäeval saadavad nii nõndanimetatud kui ka mitte nii nõndanimetatud kuulsused meediale ise infot, mitte ei pea meedia seda taga ajama) otsa ning suundud saiakesi sööma ja kohvi lurpima.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:16Mind häirib, et mingite pool-kuulsuste elusid meedias lahatakse. Kes nad on? Mingid "raadiohääled" ja muud säärased tegijad. Minu jaoks on mõlemad suht tundmatud, aga ma olen veits vanem ja ilmselt pole selliste uudiste sihtgrupp. Nõme on selliseid pseudouudiseid leheveergudel näha, et kes läks lahku ja kes pühkis kodumaa tolmu jalgadelt, jne. Keda see peaks huvitama?
-
Külaline
Tegemist on väga tuntud inimesega. Pead ikka väga vana olema, kui ei tea, nii 70+.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:16 Mind häirib, et mingite pool-kuulsuste elusid meedias lahatakse. Kes nad on? Mingid "raadiohääled" ja muud säärased tegijad. Minu jaoks on mõlemad suht tundmatud, aga ma olen veits vanem ja ilmselt pole selliste uudiste sihtgrupp. Nõme on selliseid pseudouudiseid leheveergudel näha, et kes läks lahku ja kes pühkis kodumaa tolmu jalgadelt, jne. Keda see peaks huvitama?
-
Külaline
Täitsa jube mõelda, et siin võib isegi seitsmekümbiseid käia. Võtab kohe vedelaks, eks? Soovitan invavetsu.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:43Tegemist on väga tuntud inimesega. Pead ikka väga vana olema, kui ei tea, nii 70+.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:16 Mind häirib, et mingite pool-kuulsuste elusid meedias lahatakse. Kes nad on? Mingid "raadiohääled" ja muud säärased tegijad. Minu jaoks on mõlemad suht tundmatud, aga ma olen veits vanem ja ilmselt pole selliste uudiste sihtgrupp. Nõme on selliseid pseudouudiseid leheveergudel näha, et kes läks lahku ja kes pühkis kodumaa tolmu jalgadelt, jne. Keda see peaks huvitama?
-
Külaline
Ah saa ometi üle, see oli kümme aastat tagasi.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 19:15Minu ei pea ühtegi peret ilusaks, mis on alanud nii, et hakatakse ligi litsuma suhtes olevale väikese lapse isale.
-
Külaline
Meeldisid Grete ja ta eksmehe realistlikud arvamused lapsekasvatuse teemadel, et see pole kergete killast ja et enne lahutas abielu, kui hakkas kellegi teisega avalikult koos käima. Imelik ainult, et kui spekulatsioonid suhtest teise raadiohäälega peaksid tõeks osutuma, siis selline teguviis pole küll ilus, et üks neist on abielus.
https://perejakodu.delfi.ee/artikkel/95 ... alja-oelda
-
Külaline
Räägitakse Grete Griffinist, kelle abielu algas teise abielu lõhkumisega, kui tema mehel oli endise naisega sündinud esimene laps.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 21:01 Kelle beebist te siin jahute?
-
Külaline
Grete Kuld alles aasta tagasi avaldas: ELU NAGU ROMANTIKAFILMIS: Grete Kuld jagas südamlikke hetki oma pulmapäevast! Imelik, kui nii väga eputatakse oma suhtega sotsiaalmeedias ja siis äkki hoopis selgub "mittemidagiütlev suhe"
-
Külaline
Ta on tegelikult sel teemal sõna võtnud ja selle nn vahele trügimise ûmber lükanud.
-
Külaline
Asjaosaliste sõnu ei saa alati selles osas uskuda. Fakt on ju see, et nemad kohtusid 2016 ja lahutus oli alles 2018. Laps oli nende kohtumise ajal alles väike beebi. USA-s pole see abielurikkumine nii väike asi kui meil, loomulikult tuleb seda jutuga siluda. Meil pole seda vaja.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 14:43Ta on tegelikult sel teemal sõna võtnud ja selle nn vahele trügimise ûmber lükanud.
-
Külaline
Imelik ka kui tunnistaks.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 14:43Ta on tegelikult sel teemal sõna võtnud ja selle nn vahele trügimise ûmber lükanud.
-
Külaline
-
Külaline
Keegi pole seal abielusGuest kirjutas: ↑10 Sept 2025 12:56 Meeldisid Grete ja ta eksmehe realistlikud arvamused lapsekasvatuse teemadel, et see pole kergete killast ja et enne lahutas abielu, kui hakkas kellegi teisega avalikult koos käima. Imelik ainult, et kui spekulatsioonid suhtest teise raadiohäälega peaksid tõeks osutuma, siis selline teguviis pole küll ilus, et üks neist on abielus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist