appi, facebook on lolliks läinud, nõuab selfivideot
-
Külaline
appi, facebook on lolliks läinud, nõuab selfivideot
Mul pole kaamerat, ma ei saa teha selfit ega videot, ja mul on facebookis kõik vajalik töö ja hobi ja suhtlused. Appi mis teha :O
-
Külaline
-
Külaline
Ei tea, praeggu on mingi ülevaatamine, kas vastab nõuetele, sain naabrinaise telefióniga selle neetud video tehtud nüüd on mingi tekst, nagu oleksin esitanud kaebuseGuest kirjutas: ↑06 Sept 2025 16:40 Kas FB pani lambist konto kinni?
esitasid edasikaebuse
KUUPÄEVAL 6. SEPTEMBER 2025
Tulemuse nägemiseks tule tagasi siia.
Sinu konto ei ole Facebookis olevatele inimestele nähtav ja sa ei saa seda kasutada.
Mis saab edasi?
Tavaliselt kulub meil teabe ülevaatamiseks umbes üks tund. Kontrolli mõne aja pärast.
Kui me otsustame, et sinu konto järgib meie kogukonnareegleid, saad Facebooki uuesti kasutada.
Kui me leiame, et sinu konto ei järgi meie kogukonnareegleid, keelame sinu konto jäädavalt ja sa ei saa enam otsust vaidlustada.
ja enne oli mingi, et kinnita isik ,mingid ingliskeelsed ülesanded, mille ma pikapeale nuputasin välja
paar päeva tagasi häkiti mu vanale kontole sisse, nii et pidin uue tegema. Ja nüüd selline pull... kõige hullem on see, et ma suhtlen inimestega väljaspool EL ja ka EL siseselt välismaal, ning facebook on hädavajalik. Mul pole nutitelefoni, kuna oma haigete sõrmedega ei saaks seda kasutada. Fb-s on mul nii töö, hobi, kui ka lihtsalt vajalikud kontaktid
-
Külaline
Prognoos on halb. Redditis palju infot selle kohta, et pärast video üleslaadimist pandi konto jäädavalt kinni.
-
Külaline
aga mis ma tegema pean? ma ei saa ju kogu oma elust loobuda..Guest kirjutas: ↑06 Sept 2025 17:10 Prognoos on halb. Redditis palju infot selle kohta, et pärast video üleslaadimist pandi konto jäädavalt kinni.
-
Külaline
Sain tagasi!!!! Appi kuidas ma närvitsesin juba!
-
Külaline
Aga miks, mis selle selfi mõte on siis? Minu meelest lõhnab see käitumine pigem scami järele.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2025 17:10 Prognoos on halb. Redditis palju infot selle kohta, et pärast video üleslaadimist pandi konto jäädavalt kinni.
-
Külaline
Kontrollimaks, et see olen mina...nii seal väideti. Enne tehti kontroll, kas olen inimene, mingid ingliskeelsed ülesanded, õnneks puslelaadsed, millest ma mingi aja jooksul sain aru, mida teha tuleb
-
Külaline
Mida kahtlast sa küll tegid, et sind kontrollima hakati ja videot nõuti?Guest kirjutas: ↑06 Sept 2025 18:07Kontrollimaks, et see olen mina...nii seal väideti. Enne tehti kontroll, kas olen inimene, mingid ingliskeelsed ülesanded, õnneks puslelaadsed, millest ma mingi aja jooksul sain aru, mida teha tuleb
-
Külaline
Keegi häkkis.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2025 21:46Mida kahtlast sa küll tegid, et sind kontrollima hakati ja videot nõuti?
Ostad uue aju.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2025 16:26 Mul pole kaamerat, ma ei saa teha selfit ega videot, ja mul on facebookis kõik vajalik töö ja hobi ja suhtlused. Appi mis teha :O
Ühele platvormile kogu elu üles ehitada ei ole mõistusepärane.
-
Külaline
Tegelikult nii on jah. Häkkereid on lõputult ja igaüks võib ohvriks sattuda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist