Kas on inimesi, keda ajate omavahel segamini?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas on inimesi, keda ajate omavahel segamini?

Postitus Postitas Külaline »

Mina pean tunnistama, et mul kulub alati jupike aega, enne kui suudan meelde tuletada, kumb on Jüri Butshakov ja kumb Robert Rool. Miskipärast kipuvad nad mul omavahel sassi minema. Kui nad kõrvuti on, siis suudab kiiremini pildi kokku panna, aga kui neid eraldi näeb, vajab tuvastamine rohkem aega.
Kas teil on selliseid inimesi, keda te kipute omavahel sassi ajama. Ja ma ei pea kusjuures üldse silmas seda, et nad ilmtingimata välimuselt sarnased peaksid olema.
Külaline

Pilt

Margot Robbie ja Jaime Pressly
Külaline

Matt Damon ja Leonardo di Caprio
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 23:58 Mina pean tunnistama, et mul kulub alati jupike aega, enne kui suudan meelde tuletada, kumb on Jüri Butshakov ja kumb Robert Rool. Miskipärast kipuvad nad mul omavahel sassi minema. Kui nad kõrvuti on, siis suudab kiiremini pildi kokku panna, aga kui neid eraldi näeb, vajab tuvastamine rohkem aega.
Kas teil on selliseid inimesi, keda te kipute omavahel sassi ajama. Ja ma ei pea kusjuures üldse silmas seda, et nad ilmtingimata välimuselt sarnased peaksid olema.
Ma Jürit ja Robertit küll segi ei aja.
Väismaistest näitlejatest on suht suva, ei huvitagi, kes nad tegelikult on.
Mul on nägude peale üldse väga halb mälu, aga tuntumatel inimestel, kes on pidevalt pildis, teen ikka vahet.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 01:04Väismaistest näitlejatest on suht suva, ei huvitagi, kes nad tegelikult on.
Ma ei olegi ainus keda välismaa kuulsused ei huvita! Mõni üksik nägu kulub veel mällu, aga nende nimed küll mitte. Ok, 4-5 vast tunnen ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 6 külalist