Juuksed väga lahti

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 02 Sept 2025 14:07
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 12:44
Guest kirjutas: 17 Juul 2025 17:55 Juuksed on väga lahti ja ma ei oska enam mitte midagi teha. Vereproov on korras. Juuksed palju lühemaks lõigatud. Võtan biotiini ja raus rablette. Kasutan šampoone, mis väljalangemise vastu ja juukseampulle.
Korraliku paksusega juustest on järgi jäänud õhuke rotisaba :cry:
mul oli see suvi täpselt sama asi, väga paksudest juustest sai lühikese ajaga niru tuust, lõikasin lõpuks oma pihani juuksed täiesti lühikeseks.
kasutan juukseampulle, spetsiaalset ravišampooni ja palsamit, võtan tsinki ja biotiini - ja nüüd, 2 kuud hiljem, on karvakadu normaliseerunud, vaatan, kas riskin uuesti pikemaks kasvatada hakata või jäängi lühikesejuukseliseks. igatahes oli see traumeeriv kogemus.
olen 40.
Mis tooteid või vitamiine sa kasutad?
Kõige tavalisemat apteegi enda kaubamärgi tsinki, Ecoshi 5000-st biotiini ja Milano Active platsentaampulle.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Sept 2025 19:40
Guest kirjutas: 02 Sept 2025 14:07
Külaline kirjutas: 28 Aug 2025 12:44

mul oli see suvi täpselt sama asi, väga paksudest juustest sai lühikese ajaga niru tuust, lõikasin lõpuks oma pihani juuksed täiesti lühikeseks.
kasutan juukseampulle, spetsiaalset ravišampooni ja palsamit, võtan tsinki ja biotiini - ja nüüd, 2 kuud hiljem, on karvakadu normaliseerunud, vaatan, kas riskin uuesti pikemaks kasvatada hakata või jäängi lühikesejuukseliseks. igatahes oli see traumeeriv kogemus.
olen 40.
Mis tooteid või vitamiine sa kasutad?
Kõige tavalisemat apteegi enda kaubamärgi tsinki, Ecoshi 5000-st biotiini ja Milano Active platsentaampulle.
Unustasin: šampooniks on mentooli ja kofeiiniga juuksurisalongist ostetud keskmises hinnaklassis (ca 20-30 eur vahel oli suhteliselt suur pudel) juukselanguse vastast komplekti, ma nime praegu ei saa kirjutada, sest peast ei tea ja tooted pole mul käepärast.
Külaline

Mul aitasid ivybears kummikad, võtsin kokku 6 kuud eelmise aasta sügisest kevadeni.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 4 külalist