Lilled meesõpetajale?
-
Külaline
Lilled meesõpetajale?
Mu poeg alustab õpinguid uues gümnaasiumis. Klassijuhataja on noorem meesterahvas, kas viia lilled 1. septembri puhul või on see imelik? Poeg ütleb, et tal pole vahet, võib viia küll.
-
Külaline
Mida see mees teeb nende erinevate kimpudega? Paneb kodus vaasi ja imetleb koos sõoradega? Kui see õpetaja on heteroseksuaalne ja vallaline siis tõenäoliselt tal pole vaasigi kodus. Minu mehele kingitakse lilli vahel ja ta eelistaks saada kasvõi paar eurot sulas kui et peaks nende lilledega jändama. Mina olen muidugi see, kes peab hiljem kodus nende lilledega tegelema.
-
Külaline
Aga mida teevad üldse õpetajad selle suure koguse lilledega?
Huvitab kas mujal riikides ka viiakse sedasi lilli? Ma ei mõtle nõuka riike. Üldse tundub see olema nõuka aja jäänuk.
Huvitab kas mujal riikides ka viiakse sedasi lilli? Ma ei mõtle nõuka riike. Üldse tundub see olema nõuka aja jäänuk.
Ikka vii. Eks tal on õde, või pruut, või ema, kingib neile edasi. Muidu teised õpetajad saavad, aga tema ei saa, kah nagu imelik, sooline diskrimineerimine.
-
Külaline
No mida üldse inimesed teevad lilledega, mida neile lõpetamise puhul, sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks kingitakse? Ega õpetajad mingi eri liik nüüd pole.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 08:10 Aga mida teevad üldse õpetajad selle suure koguse lilledega?
Minu laps pole oma meesklassijuhatajale lilli viinud, ütlebki, et ei taha lilli viia, aga on viinud pähklipaki, väikse kommituutu, šokolaadi... üks kord viis ananassi. Neil on vahva ja muhe õpetaja, esimesel septembril ikkagi tahaks kuidagi pidulikult tervitada ja teised õpetajad ju kõik saavad midagi,kurb, kui siis meesõpetaja üldse tühjade kätega jääb.
-
Külaline
Ei, sellist kommet läänes pole, ainult endistes NL riikides. Pranstusmaal, Saksamaal,UK-s, Norras jm ei ole mingit sellist päeva. Ameerikas on kevadel ja siis viiakse pigem käsitöökaarte, suupisteid, kohvikutšekke.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 08:10 Aga mida teevad üldse õpetajad selle suure koguse lilledega?
-
Külaline
Kas te kingite oma abikaasale või vennale tähtpäevade puhul lilli? Minu meelest on meestele lillede kinkimine tobe.
-
Külaline
Just. Pudeliga tuleb minna.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 01:08Meestele ei kingita lilli.
-
Külaline
Noh, muljeid teemaalgatajalt? Kas viis meesõpetajale lilled? Kas terve klass viis? Mäletan omal ajal oli see üks tüütu kohustus. Õpilased rivis õpetaja ees ja andsime siis järjekorra saabudes oma kohustuliku lille ära. 
-
Külaline
Kohustuslik selles mõttes, et lille kinkimata jätmine oleks olnud solvang.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 16:30 Noh, muljeid teemaalgatajalt? Kas viis meesõpetajale lilled? Kas terve klass viis? Mäletan omal ajal oli see üks tüütu kohustus. Õpilased rivis õpetaja ees ja andsime siis järjekorra saabudes oma kohustuliku lille ära.![]()
-
Külaline
Loomulikult ei kingi. Lähen isale või vennale külla ja viin neile lilled? Või siis ühisest leibkonna rahast viin mehele mingi paarikümneeurose lillekimbukese, et ta ennast tunnustatult tunneks? Mees arvaks, et ma oleks lolliks läinud peast. Need lillekinkijad on vist sama seltskond, kes arvavad, et mees unistab sünnipäevakingituseks saada oma lapse pildiga kruusi, kalendrit jms.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 15:11 Kas te kingite oma abikaasale või vennale tähtpäevade puhul lilli? Minu meelest on meestele lillede kinkimine tobe.
-
Külaline
Lilled on mingi naiste teema või? Miks? Lilli ei kingi ilmselt jah need, kes on harjunud pudel peos meeste juurde minema.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 15:11 Kas te kingite oma abikaasale või vennale tähtpäevade puhul lilli? Minu meelest on meestele lillede kinkimine tobe.
-
Külaline
Oled reaalselt kohanud meest, kes ostab ise endale vabatahtlikult koju vaasi lõikelilled? Igasuguseid homosid ja veidrikke mitte arvestada.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 18:19Lilled on mingi naiste teema või? Miks? Lilli ei kingi ilmselt jah need, kes on harjunud pudel peos meeste juurde minema.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 15:11 Kas te kingite oma abikaasale või vennale tähtpäevade puhul lilli? Minu meelest on meestele lillede kinkimine tobe.
-
Külaline
Eestlased viivad suht mõistlikke lilli ja väiksemaid kimpe(enamasti), vaadake, kus vene õpetajad saavad punte. Ikka viht suurem kui laps ise ja tsellofaan läigib ilusti ümber.
-
Külaline
Aga miks mitte kulutada sama summa kohvipaki peale! Kulub rohkem ära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist