Kuidas ta küll naistele nii hullusti meeldib

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kuidas ta küll naistele nii hullusti meeldib

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Külaline

Raha ilmselt
Külaline

Rikas on või?
Külaline

Mõnedel võtab põlvist nõrgaks juba teadmine, et tegu on tuntud inimesega. Ja muidugi fakt, et ta on kunagi olnud ühe mikroriigi president. Kindlasti on tema puhul määravaks ka hea suhtlemisoskus. Jutt tal kindlasti jookseb. Ma täitsa kujutan ette, et ta on selline filisofeeriv ja "sügav" mehetüüp, mis paljudele naistele peale läheb.
Külaline

Ta on ju hästi karismaatiline tüüp, ülbe, jaa, või no arrogantne, aga ka vaimukas, palju lugenud, üsna irooniline, eneseirooniline ka - aga seejuures tundub ka üsna ennastimetlev, mis jälle võtab punkte maha. Loll ta igatahes pole, seegi juba ju suur pluss. Ja no edukas mees, president olnud, ma arvaks, et see fakt iseenesest tundub paljudele põnev.
Külaline

Tundub, et Ieva võttis sellepärast, et noorem ja kena naine, aga selle teise sellepärast, et temaga on rohkem rääkida ja hingeliselt ühel lainel. Vanemast peast muutub see tähtsamaks kui noor keha kõrval. Aga mis sellel Ievalgi kurta, ise ju lõi mehe teiselt naiselt üle. Ei usu väga, et nii hirmsasti vanasse Ilvesesse ära armus, pigem kuulsus ja finantsiline külg pakkus huvi.
Külaline

Veider riietus sellel uuel naisel.
Külaline

See viimane naine meeldis mulle kohe esimest pilgust. Tal oli targa inimese pilk, heas füüsilises vormis, samas loomulik. Seega ei imestanud, kui selgus, et tegemist arstiga.

No ei saa öelda, et tal on keskmisest mehest rohkem naisi olnud. Kuna ta on kogu aeg luubi all ja iga uus naine tekitab meediatormi. Ta vähemalt abiellub nendega ehk siis ikkagi tahab püsisuhtes pigem olla, aga mis teed kui pikemas plaanis ei klapi. Mul mõni noorem meessugulane iga suvi uue pruudiga külas. Ma es jõua enam kokku lugedagi. Kui paljud need siis tänapäeval selle esimesega kuni elu lõpuni koos elavad.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 10:49 Ta on ju hästi karismaatiline tüüp
Kust otsast? Minu jaoks on ta veidrik, kes närib pidevalt nätsu ja räägib eesti keelt ameerika aktsendiga.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 14:03
Kust otsast? Minu jaoks on ta veidrik, kes närib pidevalt nätsu ja räägib eesti keelt ameerika aktsendiga.
Ameeriklanna jaoks see ilmselt pole probleem, et räägib eesti keelt aktsendiga.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 12:57 Tundub, et Ieva võttis sellepärast, et noorem ja kena naine, aga selle teise sellepärast, et temaga on rohkem rääkida ja hingeliselt ühel lainel. Vanemast peast muutub see tähtsamaks kui noor keha kõrval. Aga mis sellel Ievalgi kurta, ise ju lõi mehe teiselt naiselt üle. Ei usu väga, et nii hirmsasti vanasse Ilvesesse ära armus, pigem kuulsus ja finantsiline külg pakkus huvi.
Ieva on ka väga tark ja edukas naine. Paraku nii noor ja aktiivne naine sahmib palju ringi. Pensionär mees tahab rahulikumat elutempot ja et naine ka kodus rohkem oleks.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 14:03
Minu maitse ta ka pole, aga karismaatiline on ta küll, ta lihtsalt on sedasorti inimene, kes mõjub päriselus märksa vähemnõmedana kui ekraanil valitud tekste eteldes. Temast oli nt üks dokumentaalfilm ja see ei olnud sugugi kiitvas võtmes tehtud, vaid näitas presidenti igasugustes, ka totrates olukordades, aga pean ütlema, et minu arvamus temast küll tõusis, tõesti ilmneski vaimukus ja muhedus ka muidu esiplaanil olnud pealiskaudsuse ja ülbuse kõrvale (või isegi asemele).
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 12:57 Tundub, et Ieva võttis sellepärast, et noorem ja kena naine, aga selle teise sellepärast, et temaga on rohkem rääkida ja hingeliselt ühel lainel. Vanemast peast muutub see tähtsamaks kui noor keha kõrval. Aga mis sellel Ievalgi kurta, ise ju lõi mehe teiselt naiselt üle. Ei usu väga, et nii hirmsasti vanasse Ilvesesse ära armus, pigem kuulsus ja finantsiline külg pakkus huvi.
Ieva võttis Ilves sellepärast, et Evelin tegi ta ööklubi suudluse skandaaliga kogu rahva ees naerualuseks. Vabariigi aastapäev oli tulemas ja vahetult enne seda võttiski. Siis oli tal ikkagi abikaasa käekõrval, kui külaliste rivi kätles. Üksinda või koos Eveliniga oleks ju nii piinlik ja alandav olnud, kogu rahvas oleks vaadanud Ilvest kui presidenti, kellele naine avalikult sarvi teeb.
Külaline

Kust tead, et nii "hullusti"? Võib-olla kosib lihtsalt igaühe ära, kes talle tähelepanu osutab?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist