Uus valimisliit

vana hea klassika
Külaline

Uus valimisliit

Postitus Postitas Külaline »

https://tiblaliit.ee/
Külaline

"Võtta riiklikul tasandil vastu resolutsioon, mis võrdsustab sõna „tibla“ vaenu ja rahvusliku vihkamise õhutamisega."

Väga õige. See ongi teadlikult halvustav ja alandav väljend. Palju hullem, kui mujalt tuntud neegrikuningas või neegripallid.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 21:09 "Võtta riiklikul tasandil vastu resolutsioon, mis võrdsustab sõna „tibla“ vaenu ja rahvusliku vihkamise õhutamisega."

Väga õige. See ongi teadlikult halvustav ja alandav väljend. Palju hullem, kui mujalt tuntud neegrikuningas või neegripallid.
Oletame, et juhtubki nii. Kas siis teisi sõnu, mis sama või sarnast mõtet edasi annavad, vähe on? Vanka, Orkistani alam, sibul, russ jne. Võib-olla peaks hoopis algpõhjuse ehk tiblamentsliteediga tegelema? Normaalse inimese hõlma pelgalt rahvuse pärast üldiselt ei karata.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 21:48Normaalse inimese hõlma pelgalt rahvuse pärast üldiselt ei karata.
Ja kuidas veel karatakse! FB on vastikuid kommentaare täis paljude inimeste kohta, kel pole Eesti nimi. Ja kui nad veel veidi vigaselt kirjutavad! Need kommenteerijad ei tunnegi neid, et "normaalsust" saaks hinnata.
Külaline

Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 21:09 "Võtta riiklikul tasandil vastu resolutsioon, mis võrdsustab sõna „tibla“ vaenu ja rahvusliku vihkamise õhutamisega."

Ainult siis, kui selle tähendust valesti tead. Kui sa samastad tibla= venelane, siis on halvustav, kuid tibla ei tähenda venelast, vaid just ignorantset, šovinistlikku ning end teistest rahvastest ülemaks pidavat venelast. Ning selles pole midagi halvustavat, puhas tõde. Normaalne vene inimene, kes suudab austada muid rahvusi, ei ole tibla.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 23:16 Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
Vali kohe mõlemad ja mitu korda!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 23:29
Guest kirjutas: 23 Aug 2025 23:16 Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
Mina ilmselt valingi esimest korda Keskerakonna. Nad on viimastel aastatel üks mõistlikumaid parteisid.
Külaline

Kohalikul tasandil pole mõtet erakonda valida, vaid valida tuleb inimest, kes on seni kohalikus volikogus või muidu aktiivne olnud ning kelle seisukohad sinu omadega kattuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 11:28 Kohalikul tasandil pole mõtet erakonda valida, vaid valida tuleb inimest, kes on seni kohalikus volikogus või muidu aktiivne olnud ning kelle seisukohad sinu omadega kattuvad.
Jah, ma mõtlesingi, et valin Kovalenko.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 10:20
Mina ilmselt valingi esimest korda Keskerakonna. Nad on viimastel aastatel üks mõistlikumaid parteisid.
Ma viimati valisin, ja eestlased põgenesid sealt parematele jahimaadele. Nii nõme. Tea kas nüüd jooksevad tagasi.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 20:49
Külaline kirjutas: 30 Aug 2025 10:20
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 23:29 Vali kohe mõlemad ja mitu korda!
Ma viimati valisin, ja eestlased põgenesid sealt parematele jahimaadele. Nii nõme. Tea kas nüüd jooksevad tagasi.
Jooksevad ka eestlased Keskerakonda, nagu nt üks eurosaadik, endine ekrelane, nii et saad valida ka eestlasi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 21:59
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 21:48Normaalse inimese hõlma pelgalt rahvuse pärast üldiselt ei karata.
Ja kuidas veel karatakse! FB on vastikuid kommentaare täis paljude inimeste kohta, kel pole Eesti nimi. Ja kui nad veel veidi vigaselt kirjutavad! Need kommenteerijad ei tunnegi neid, et "normaalsust" saaks hinnata.
Karatakse ikka sellepärast, mida nad räägivad, mis enamasti kipub Kremli maiguga olema, mõne matsliku inimese käitumise õigustamine, umbkeelsuse õigustamine jne.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Aug 2025 10:20
Seal ju peale Kõlvartite enam polegi kedagi, kes sõna võtaks ja midagi arvaks. Kõige parem on passiivsete liikmetega partei? Miks kõik need naissoost vene rahvusest poliitikud nagu ühe vitsaga välja näevad? Viimase karvani lakitatud ja täpselt ühesugune tibilik riietusstiil.
Külaline

Keskerakond on tõesti realistlikum, mõistuspärasem olnud, kahju, et seal enam eestlasi suurt ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Aug 2025 12:27 Keskerakond on tõesti realistlikum, mõistuspärasem olnud, kahju, et seal enam eestlasi suurt ei ole.
Mitte mõistlikum vaid kõige passiivsem. Kahe inimese partei.
Külaline

Pigem passiivne kui katku ja koolera moodi linnajuhtimine.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Aug 2025 16:55 Pigem passiivne kui katku ja koolera moodi linnajuhtimine.
Mida tähendab katku ja koolera moodi linnajuhtimine? Sulle sobib kinniste uste taga susserdamine, mõttetult suur hulk väga hea palga peal linnaametnikke.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Aug 2025 18:54Mida tähendab katku ja koolera moodi linnajuhtimine?
Kuidas sa küll nii kott peas elad? https://epl.delfi.ee/artikkel/120318264 ... e-sulatada
Külaline

Miks kõik need naissoost vene rahvusest poliitikud nagu ühe vitsaga välja näevad? Viimase karvani lakitatud ja täpselt ühesugune tibilik riietusstiil.
Sest vene naise iluideaal ongi tibi. Hea, kui mokad rahule jätavad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist