Sõbrannadega omad vestlusgrupid. Perega omad. Sugulastega suhtlen.
Messenger
-
Külaline
Äkki on ära plokkinud.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
-
Külaline
Mul sama. Lisaks veel ettevõtte facebooki ja messengeri teavitused. Mul on samuti kõigel hääl maas.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:54Mis need lehmalellepojad asjasse puutuvad? Mul ei ole ka sõbralistis suvalisi inimesi. Aga need, kes on, ja kellega suhtlen, saadavad igapäevaselt kümneid ja kümneid sõnumeid. Mul on sõbrannadega oma messengeri grupp, kus vestleme omavahel. Ja tõesti on päevi, mille jooksul tuleb sada sõnumit. Kes see neid kõlle viitsib kuulata?
-
Külaline
Sa oled tal restricted ehk piiratud. Sa ju ei näe, kas ta on aktiivne, eks? Sinu sõnumid lähevad sõnumitaotluse kausta ja ta võib neid lugeda või siis mitte, sina seda ei näe.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
Nüüd on uus jama. Muidu vestlused toimivad normaalselt, nagu tavaliselt, aga kahel on selline kiri all: Nimi (nt Toomas) can't access this chat yet, ja selle all You'll be able to send messages when Toomas next logs into Messenger. Ja tõsi ta on, trükkimisvälja ehk et saatmisvõimalust mul pole. Mis see tähendab, kas tema ka lugeda/saata ei saa, või mis jama see on? Kellegil kogemusi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline