Tolmukübeme jutt vastab täiesti tõele. Lugemata sõnum jääb siiski boldina. Vestluse toimumisel jookseb profiilipilt järjehoidjana kaasa.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:10Mida sõnumi all näitab? Kas Sending, Sent või Delivered? Sõnum on kätte saadud, kui on Delivered. Kui on Sending, siis on sinu enda poolel mingi probleem, ei suuda ära saata - näiteks mingi liiga suur pilt või video või nõrk internet. Kui sõnumi saaja pole sõnumit lugenud, siis näitabki ainult seda Delivered. Kui saaja ära loeb, õigemini sõnumi avab, siis tekib Delivered asemele saaja profiilipilt. Mingit halli ega musta värvi kirja kättetoimetamise tunnusena küll ei eksisteeri. Messengeris saad üleüldse muidugi teksti värvi ka ise valida. Hall ja must võivad jällegi näidata, et su enda telefoni või arvuti ei suuda seda teadet töödelda. Näiteks gruppides postitades FBs näitab kommentaari, mis ootab alles admini heakskiitu, hallina. Avaldatud postitus on must.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
Messenger
-
Külaline
-
Külaline
Jah, on messengeri avalehel tume, kuni pole loetud.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:28Tolmukübeme jutt vastab täiesti tõele. Lugemata sõnum jääb siiski boldina. Vestluse toimumisel jookseb profiilipilt järjehoidjana kaasa.
-
Külaline
Tume, ehk boldis must on SINU enda lugemata sõnum.
-
Külaline
See ei näita mitte seda, kas sõnumi saaja seda lugenud on, vaid kas sina ise oled sulle tulnud sõnumit lugenud, aga mõnikord jääb tumedaks ka sinu enda kirjutatud sõnum, kui siis ise oma sõnumi uuesti avad, läheb sõnum heledaks ära.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:28Tolmukübeme jutt vastab täiesti tõele. Lugemata sõnum jääb siiski boldina. Vestluse toimumisel jookseb profiilipilt järjehoidjana kaasa.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:10Mida sõnumi all näitab? Kas Sending, Sent või Delivered? Sõnum on kätte saadud, kui on Delivered. Kui on Sending, siis on sinu enda poolel mingi probleem, ei suuda ära saata - näiteks mingi liiga suur pilt või video või nõrk internet. Kui sõnumi saaja pole sõnumit lugenud, siis näitabki ainult seda Delivered. Kui saaja ära loeb, õigemini sõnumi avab, siis tekib Delivered asemele saaja profiilipilt. Mingit halli ega musta värvi kirja kättetoimetamise tunnusena küll ei eksisteeri. Messengeris saad üleüldse muidugi teksti värvi ka ise valida. Hall ja must võivad jällegi näidata, et su enda telefoni või arvuti ei suuda seda teadet töödelda. Näiteks gruppides postitades FBs näitab kommentaari, mis ootab alles admini heakskiitu, hallina. Avaldatud postitus on must.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
-
Külaline
Mitte järjehoidjana, vaid tunnusena, et teine on su postituse avanud. Jooksval vestlusel, kus mõlemal on pidevalt sama vestlus lahti, "jookseb" see tõesti kõrval kaasa, kuid roll pole mitte järge hoida, vaid näidata, mida su partner lugenud on.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:28 Tolmukübeme jutt vastab täiesti tõele. Lugemata sõnum jääb siiski boldina. Vestluse toimumisel jookseb profiilipilt järjehoidjana kaasa.
-
Külaline
Saan aru, et sa mitte paha pärast ei paranda, aga see parandus polnud tegelikult vajalik.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:59Mitte järjehoidjana, vaid tunnusena, et teine on su postituse avanud. Jooksval vestlusel, kus mõlemal on pidevalt sama vestlus lahti, "jookseb" see tõesti kõrval kaasa, kuid roll pole mitte järge hoida, vaid näidata, mida su partner lugenud on.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:28 Tolmukübeme jutt vastab täiesti tõele. Lugemata sõnum jääb siiski boldina. Vestluse toimumisel jookseb profiilipilt järjehoidjana kaasa.
-
Külaline
Võimalik, et sa seda teadsid, kuid sõnastusest see välja ei tulnud. Siin teemas on olnud mitmeid valearusaamu messengeri teemal.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 22:09Saan aru, et sa mitte paha pärast ei paranda, aga see parandus polnud tegelikult vajalik.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:59Mitte järjehoidjana, vaid tunnusena, et teine on su postituse avanud. Jooksval vestlusel, kus mõlemal on pidevalt sama vestlus lahti, "jookseb" see tõesti kõrval kaasa, kuid roll pole mitte järge hoida, vaid näidata, mida su partner lugenud on.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:28 Tolmukübeme jutt vastab täiesti tõele. Lugemata sõnum jääb siiski boldina. Vestluse toimumisel jookseb profiilipilt järjehoidjana kaasa.
-
Külaline
Mu rõõm oli enneaegne. Nüüd jälle kõllid ei tule enne kui telefoni avan.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 14:45Mu siinne kaebus jõudis ämmeerikasse, kohe käivad kõllid ja sõnumid tulevad
-
Külaline
See vist on üleüldine FB teema. Sest kui telefon on pikemat aega kapi peal, ekraan pime, ei tule isegi tavalisi fb teavitusi. Aga kui ma avan ekraani, siis tulevad ka kõik korraga(tavalised meeldimised või kommntaarid jms).
-
Külaline
Kas te siis sooviks, et iga meeldimise, kommentaari, mis iganes teate kohta tuleks kohe märguanne??Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:08See vist on üleüldine FB teema. Sest kui telefon on pikemat aega kapi peal, ekraan pime, ei tule isegi tavalisi fb teavitusi. Aga kui ma avan ekraani, siis tulevad ka kõik korraga(tavalised meeldimised või kommntaarid jms).
-
Külaline
Imestan ka! Mul tuleb mõnipäev sada sõnumit. Hulluks läheks, kui iga sõnumi peale "kõll!" tuleks.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:27Kas te siis sooviks, et iga meeldimise, kommentaari, mis iganes teate kohta tuleks kohe märguanne??Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:08See vist on üleüldine FB teema. Sest kui telefon on pikemat aega kapi peal, ekraan pime, ei tule isegi tavalisi fb teavitusi. Aga kui ma avan ekraani, siis tulevad ka kõik korraga(tavalised meeldimised või kommntaarid jms).Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 22:40
Mu rõõm oli enneaegne. Nüüd jälle kõllid ei tule enne kui telefoni avan.Milleks?
-
Külaline
Minul ei ole suvalisi lehmalellepoegi seal.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:35Imestan ka! Mul tuleb mõnipäev sada sõnumit. Hulluks läheks, kui iga sõnumi peale "kõll!" tuleks.
-
Külaline
Müüd midagi või miks/kellelt need tulevad?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:35Imestan ka! Mul tuleb mõnipäev sada sõnumit. Hulluks läheks, kui iga sõnumi peale "kõll!" tuleks.
-
Külaline
Eks see vist ole ka osalt seadetest reguleeritav. Aga kui ma näiteks mingis grupis müün midagi(mitte marketplace-is) siis küll ja tõesti soovin, et ma näeks, kus keegi mingit lisainfot küsis vms.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:27Kas te siis sooviks, et iga meeldimise, kommentaari, mis iganes teate kohta tuleks kohe märguanne??Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 23:08See vist on üleüldine FB teema. Sest kui telefon on pikemat aega kapi peal, ekraan pime, ei tule isegi tavalisi fb teavitusi. Aga kui ma avan ekraani, siis tulevad ka kõik korraga(tavalised meeldimised või kommntaarid jms).Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 22:40
Mu rõõm oli enneaegne. Nüüd jälle kõllid ei tule enne kui telefoni avan.Milleks?
Muus osas ma ei ole FB nii aktiivne. Need 5-10 kõlli õigel ajal elaks üle.
Mul pole kunagi sõnumi all delivered näidanud. Kas saatmine, saadetud, või kui on loetud, ilmub sõnumi alla paremasse nurka saaja profiilipilt. Sõnum näitab, et on saadetud, aga pole loetud. Mul FB küsis 6-e kohalist koodi, et end-to-end encrypton peale panna, lolli peaga panin selle, nüüd mõtlen, kas see takistab läbi lugemist ja vastamist? Kas sa tead sellest midagi?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:10Mida sõnumi all näitab? Kas Sending, Sent või Delivered? Sõnum on kätte saadud, kui on Delivered. Kui on Sending, siis on sinu enda poolel mingi probleem, ei suuda ära saata - näiteks mingi liiga suur pilt või video või nõrk internet. Kui sõnumi saaja pole sõnumit lugenud, siis näitabki ainult seda Delivered. Kui saaja ära loeb, õigemini sõnumi avab, siis tekib Delivered asemele saaja profiilipilt. Mingit halli ega musta värvi kirja kättetoimetamise tunnusena küll ei eksisteeri. Messengeris saad üleüldse muidugi teksti värvi ka ise valida. Hall ja must võivad jällegi näidata, et su enda telefoni või arvuti ei suuda seda teadet töödelda. Näiteks gruppides postitades FBs näitab kommentaari, mis ootab alles admini heakskiitu, hallina. Avaldatud postitus on must.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:28Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:10Äkki on saaja Tolmukübeme blokeerinud?Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
Vist ei ole blokeerinud. Kui on blokeerinud, siis ju ei näe selle isiku andmeid. Mul kunagi oli messengeris kirjasõber, lõpetasime ära, nimekirjas ikka näitas tema nime, aga ükspäev näitas tema nime ja profiilipilid asemel kirja FB user vms. Ja oligi, vaatsin ka FB-st, seda kontot enam ei leidnud, aga tead, et inimene on olemas. Ju siis blokeeris. Aga kirjavahetus jäi alles, ainult kellelt kirjad tulid, seda ma enam ei näinud, saatjaks oli märgitud FB user, vms.
-
Külaline
Sellisel juhul on Fb konto kustutatud.Tolmukübe kirjutas: ↑18 Aug 2025 09:27 Vist ei ole blokeerinud. Kui on blokeerinud, siis ju ei näe selle isiku andmeid. Mul kunagi oli messengeris kirjasõber, lõpetasime ära, nimekirjas ikka näitas tema nime, aga ükspäev näitas tema nime ja profiilipilid asemel kirja FB user vms. Ja oligi, vaatsin ka FB-st, seda kontot enam ei leidnud, aga tead, et inimene on olemas. Ju siis blokeeris. Aga kirjavahetus jäi alles, ainult kellelt kirjad tulid, seda ma enam ei näinud, saatjaks oli märgitud FB user, vms.
Kui oled blokeeritud, siis on kiri vestluses, et sellele isikule ei saa enam vastata.
-
Külaline
See sõltub keelest, milles sul FB on. Kui on eesti keeles, siis on saadetud, kui inglise, siis delivered. Ei takista, selle pealepanek oli minuteada kohustuslik (või noh, tüütu, kui ei pane, siis jääbki kauplema).Tolmukübe kirjutas: ↑18 Aug 2025 07:44Mul pole kunagi sõnumi all delivered näidanud. Kas saatmine, saadetud, või kui on loetud, ilmub sõnumi alla paremasse nurka saaja profiilipilt. Sõnum näitab, et on saadetud, aga pole loetud. Mul FB küsis 6-e kohalist koodi, et end-to-end encrypton peale panna, lolli peaga panin selle, nüüd mõtlen, kas see takistab läbi lugemist ja vastamist? Kas sa tead sellest midagi?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:10Mida sõnumi all näitab? Kas Sending, Sent või Delivered? Sõnum on kätte saadud, kui on Delivered. Kui on Sending, siis on sinu enda poolel mingi probleem, ei suuda ära saata - näiteks mingi liiga suur pilt või video või nõrk internet. Kui sõnumi saaja pole sõnumit lugenud, siis näitabki ainult seda Delivered. Kui saaja ära loeb, õigemini sõnumi avab, siis tekib Delivered asemele saaja profiilipilt. Mingit halli ega musta värvi kirja kättetoimetamise tunnusena küll ei eksisteeri. Messengeris saad üleüldse muidugi teksti värvi ka ise valida. Hall ja must võivad jällegi näidata, et su enda telefoni või arvuti ei suuda seda teadet töödelda. Näiteks gruppides postitades FBs näitab kommentaari, mis ootab alles admini heakskiitu, hallina. Avaldatud postitus on must.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
-
Külaline
Mis need lehmalellepojad asjasse puutuvad? Mul ei ole ka sõbralistis suvalisi inimesi. Aga need, kes on, ja kellega suhtlen, saadavad igapäevaselt kümneid ja kümneid sõnumeid. Mul on sõbrannadega oma messengeri grupp, kus vestleme omavahel. Ja tõesti on päevi, mille jooksul tuleb sada sõnumit. Kes see neid kõlle viitsib kuulata?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline