Sarjast: Tahan kõike teada
-
Külaline
Aga miks nad peaks kuivama. On selliseid hooneidki ehitatud, kus on puud alles jäetud ja ehitatud maja sinna kohta. Puud on jäänud hoone sisse ja edasi kasvanud. Siin võib-olla ka mujale polnud terrassi teha, siis ei hakatud puid maha võtma ja leiti selline lahendus.
-
Külaline
Naabrimuti üle aia kõõlumas ja pildistamas? Ära muretse, ei kuiva, oleks võinud küll suurema augu tüvele. Juurestik on puul sama suur kui võra, seega veepuudusesse ei peaks ka jääma.
-
Külaline
-
Külaline
Ära aja lolli juttu, geokangas laseb vett läbi ja vaevalt et terrassilauad veekindlalt kinnitati. Kui muld on märg. liigub vesi ka vabalt terrassi alla. On veel "muresid" mutil, peale kadeduse?Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:54 Vett juured enam väga ei saa jah.
-
Külaline
Nõrgad on sinu selgeltnägemisvõimed, olen hoopis mees. MÕTLEV MEES

-
Külaline
Aga miks inimene ei või küsida? Kõike ei pea ju ometi kadedusega seostama. Minu meelest on tegu täiesti normaalse uudishimuga.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 13:01Ära aja lolli juttu, geokangas laseb vett läbi ja vaevalt et terrassilauad veekindlalt kinnitati. Kui muld on märg. liigub vesi ka vabalt terrassi alla. On veel "muresid" mutil, peale kadeduse?Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:54 Vett juured enam väga ei saa jah.
Minu kodu lähedal oli selline maja, kus ehitades oli männipuu kasvama jäetud ja maja sinna ümber ehitatud. Nüüd hiljuti nägin, et puu on siiski maha võetud, aga ligi 30 aastat eksisteerisid see maja ja puu koos.
-
Külaline
Kuidas tekib mõte, et keegi selle aianurgas oleva kasti pärast kade võiks olla 
-
Külaline
Siin on osadel kogu aeg mingi kadeduse jutt ükskõik mis teemal arutlus käib. Ma iga kord mõtlen, et kui inimesed tavatsevad arvata, et kõik on samasugused nagu nemad, kas nad ise siis tõesti kadestavad iga jumala asja? Päris raske elu ju niimoodi.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 13:20 Kuidas tekib mõte, et keegi selle aianurgas oleva kasti pärast kade võiks olla![]()
-
Külaline
Kadedusest jutlustaja ei suuda isegi piltide päritolu tuvastada.
-
Külaline
Kas see puu latv oli siis katusest läbi? Või, kuidas selline olukord lahendatakse?Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 13:17Aga miks inimene ei või küsida? Kõike ei pea ju ometi kadedusega seostama. Minu meelest on tegu täiesti normaalse uudishimuga.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 13:01Ära aja lolli juttu, geokangas laseb vett läbi ja vaevalt et terrassilauad veekindlalt kinnitati. Kui muld on märg. liigub vesi ka vabalt terrassi alla. On veel "muresid" mutil, peale kadeduse?Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:54 Vett juured enam väga ei saa jah.
Minu kodu lähedal oli selline maja, kus ehitades oli männipuu kasvama jäetud ja maja sinna ümber ehitatud. Nüüd hiljuti nägin, et puu on siiski maha võetud, aga ligi 30 aastat eksisteerisid see maja ja puu koos.
-
Külaline
Jah, kogu puu oli läbi maja ühe eenduva osa. Pisut raske seda siin kirjeldada, aga maja ühel küljel oli vaiadele toetuv kinnise terrassi laadne osa. Sealt siis läks see männipuu läbi.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 13:42
Kas see puu latv oli siis katusest läbi? Või, kuidas selline olukord lahendatakse?
-
Külaline
-
Külaline
Kas teemaalgata omal ajal koolis loodusõpetuse tunnis ei käinud?
Tõsi, puutüve ümber oleks võinud olla väge suurem vaba ruum aga seda sellepärast, et tüve ei vigastaks.
Puu saab oma joogivee maa seest, pikkade juurte kaudu.
Miks see peaks ära kuivama?
Tõsi, puutüve ümber oleks võinud olla väge suurem vaba ruum aga seda sellepärast, et tüve ei vigastaks.
Puu saab oma joogivee maa seest, pikkade juurte kaudu.
Miks see peaks ära kuivama?
-
Külaline
Mul sama mõte. See terrass või mis iganes see on ja kus iganes see paikneb, on kohutavalt KOLE.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 13:20 Kuidas tekib mõte, et keegi selle aianurgas oleva kasti pärast kade võiks olla![]()
-
Külaline
Mis selle mõte on, hakkavad seal aia ääres istumas ja sääski toitmas käima või?
-
Külaline
Sa vist ei kujuta ette, kuhu need juured ulatuvad, arvad, et jäävad terrassi alla? Kaugel sellest.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:54 Vett juured enam väga ei saa jah.
Miks nii tehakse - et säilitada puud ja omada terrassi. Ilus on. Ainus mure, et harilikult jäetakse tüvele liiga vähe ruumi kasvamiseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe, xqwerty ja 7 külalist