Messenger

vana hea klassika
Külaline

Messenger

Postitus Postitas Külaline »

Kas teil töötab normaalselt?
Külaline

jah
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mul kirjasõber pole juba kuu aega vastanud. Ma pidin mingi muudatuse tegema, mingi krüpteerimine, et kui ei tee, siis mujalt oma messengeri sisse ei saa. Nüüd mõtlen, kas see mõjutas, kuigi näitab, et omavahel vestlus peaks tomima.
Külaline

Mul Messenger viimasel ajal jamab. Kui toimub vähegi mingi tavapärasest erinev tegevus, nii viskab sussid püsti ja nõuab dekrüpteerimist jms. Viimane kord oli selleks tegevus, kus panin FB müügikeskkonda üles kuulutuse, müüsin üht eset. No ja siis kirjutasid mulle mõned inimesed, kes ei kuulu mu sõbralisti, st on täitsa võõrad. Sellest piisas, et messenger lolliks läks. Igapäevaselt kasutan Messengeri arvutis, seal palju mugavam suurelt ekraanilt sõnumeid lugeda ja suurel klaviatuuril vastuseid kirjutada. Nutitelefonis on ka Messenger, aga selle kasutamine on ebamugav ja seetõttu kirjutan seal ainult hädajuhtumitel - nt kui olen linna peal ja arvutisse ei pääse. Arvutis olevasse Messengeri uued sõnumid ei tulnud, aga nutikas olid täitsa olemas - ainult nii sain teada, et miskit toimub. Pärast tükk aega mässamist sain õnneks ka arvuti Messengeri sisse.
Külaline

Mul ei laadi telefonis sõnumit enam enne alla kui ise vaatama hakkan.
Külaline

Mul on ka mingi värk sellega. Sõnumite ikoon näitab, et oleks justkui paar lugemata sõnumit. Ikoonile klõpsates on ainus valik "lae alla messenger". Nagu mis mõttes? Mul on see ju juba olemas. 🤷‍♀️ Mingi nendepoolne viga ilmselt, mida parandada ei osata.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
Külaline

Mul jälle kustutab millegipärast osade inimeste suhtluse ära. Oleme vahetanud tükk aega sõnumeid, ja siis plaks - ühel hetkel on kõik sõnumid kadunud.
Külaline

Kas me räägime kõik samast asjast? Mina pean silmas seda äppi, sellise logoga.

Pilt
Külaline

Minul sellise pildiga
Pilt
Külaline

Sinine on tavaline messenger. Lillaga peaks olema messenger Lite versioon.

Mul muidu töötab aga juba oi kui pikka aega näitab facebooki lehel, et koguaeg on 2 sõnumit lugemata.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2025 13:05 Sinine on tavaline messenger. Lillaga peaks olema messenger Lite versioon.

Mul muidu töötab aga juba oi kui pikka aega näitab facebooki lehel, et koguaeg on 2 sõnumit lugemata.
Minu meelest on sama asi, lihtsalt logo on uuendatud.

Pilt
Külaline

Mu siinne kaebus jõudis ämmeerikasse, kohe käivad kõllid ja sõnumid tulevad :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2025 13:10
Külaline kirjutas: 17 Aug 2025 13:05 Sinine on tavaline messenger. Lillaga peaks olema messenger Lite versioon.

Pilt

Vist nii on jaa. Mul see sinine ikoon. Ja kui ma nüüd seda Lite versiooni otsisin, seda vist enam ei polegi. Vanasti soovitati seda, kui mingi probleem tavalise messengeriga oli. Pidavat paremini töötama.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
Ma pakun, et ta saab su sõnumid kätte küll, aga tal naine ei luba sulle vastata.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Aug 2025 12:03 Mina saadan sõnumi ära, lööb sõnumite nimekirja uuesti ette, siis näitab, et minu sõnum on hall (nagu oleks ära loetud, lugemata sõnumid on teadupärast mustad). Ei tea, mingi viga vist, kellegil veel nii, oskate parandada? Teiselt inimeselt vastust ei tule, kas ta ei saa kätte seda sõnumit, või mis.
Oled ikka kindel, et loetud ja lugemata nii on?
Proofiili pilt näitab, et on loetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2025 19:30
Messengeris küll mitte mingi profiilipilt midagi ei näita 😂
Seal näitab vaid rohelins täpike, kui inimene on online, või kui mitu min tagasi. Kui see valik üldse aktiveeritud on(seda saab ka mitte näidata). Või kui mingi story pandud on.
Kas sõnum loetud on, seda profiilipildist näha ei ole.

Ma arvam, et Tolmukübe ei räägi üldse Facebooki Messengerist 🫣😂
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2025 19:48
Külaline kirjutas: 17 Aug 2025 19:30
Messengeris küll mitte mingi profiilipilt midagi ei näita 😂
Seal näitab vaid rohelins täpike, kui inimene on online, või kui mitu min tagasi. Kui see valik üldse aktiveeritud on(seda saab ka mitte näidata). Või kui mingi story pandud on.
Kas sõnum loetud on, seda profiilipildist näha ei ole.

Ma arvam, et Tolmukübe ei räägi üldse Facebooki Messengerist 🫣😂
Profiilipilt ilmub loetud sõnumi alla.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Aug 2025 13:10

Pilt
See on pigem vastupidi, see vahepealne lilla on uuesti tagasi muudetud siniseks.
Külaline

Mida sõnumi all näitab? Kas Sending, Sent või Delivered? Sõnum on kätte saadud, kui on Delivered. Kui on Sending, siis on sinu enda poolel mingi probleem, ei suuda ära saata - näiteks mingi liiga suur pilt või video või nõrk internet. Kui sõnumi saaja pole sõnumit lugenud, siis näitabki ainult seda Delivered. Kui saaja ära loeb, õigemini sõnumi avab, siis tekib Delivered asemele saaja profiilipilt. Mingit halli ega musta värvi kirja kättetoimetamise tunnusena küll ei eksisteeri. Messengeris saad üleüldse muidugi teksti värvi ka ise valida. Hall ja must võivad jällegi näidata, et su enda telefoni või arvuti ei suuda seda teadet töödelda. Näiteks gruppides postitades FBs näitab kommentaari, mis ootab alles admini heakskiitu, hallina. Avaldatud postitus on must.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist