Mis muudab mutiks
-
Külaline
Mis muudab mutiks
Mis muudab naise mutiks? Kas see on riietus, soeng või ellusuhtumine, välimus, kaal?
-
Külaline
Ülekaal kindlasti. Sest sinna juurde midagi "nooruslikku" keevitada annab veel naeruväärsema tulemuse kui mutikleit ja -soeng.
-
Külaline
Ülekaal, sest siis ei ole võimalust isegi tagantpoolt nooruslik välja näha.
Mul on paar väga saledat ja heas vormis tuttavat 60+ näist, kellele selja tagant võiks 25+ anda, mutiks ei saa neid kunagi pidada. Näost on loomulikult vanus näha, aga hea vorm annab PALJU juurde. "Tagant gümnaasium, eest muuseum" 
-
Külaline
Issand, kui pealiskaudne suhtumine!Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:13 ülekaal, hallid juuksed, mutiriided.
Mutiks ei muuda ei riided ega muu välimus vaid suhtumine. Võid omale selga panna mida iganes nooruslikku, aga ikka oled mutt mis mutt, kui kogu su olek selline on.
-
Külaline
Nõukaaja lapsena seostuvad mutid mul eelkõige keemiliste lokkidega lühikeseks lõigatud juustes. Pluss mingi pruunides toonides kulunud rätik.
Praegu aga paks keskkoht ja peenikesed jalad, rippuvad rinnad. Tihtilugu ongi menopausikõhtu üsna võimatu ära saada. Suvisel ajal vormitu lühikeste varrukatega poolde säärde kleit.
(Jah, olen minagi mutistumise poole teel ja lõpuks suren üldse ära, nagu kõik teisedki)
Praegu aga paks keskkoht ja peenikesed jalad, rippuvad rinnad. Tihtilugu ongi menopausikõhtu üsna võimatu ära saada. Suvisel ajal vormitu lühikeste varrukatega poolde säärde kleit.
(Jah, olen minagi mutistumise poole teel ja lõpuks suren üldse ära, nagu kõik teisedki)
-
Külaline
Suhtumine ja olek loomulikult ka, aga ülekaal, hallid juuksed ja mutiriided on ka need, mis jätavad mutiliku mulje.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:20Issand, kui pealiskaudne suhtumine!Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:13 ülekaal, hallid juuksed, mutiriided.
Mutiks ei muuda ei riided ega muu välimus vaid suhtumine. Võid omale selga panna mida iganes nooruslikku, aga ikka oled mutt mis mutt, kui kogu su olek selline on.
Mõnel suhteliselt noorel naisel on hallid juuksed. Kohe, automaatselt teeb naise vanemaks. Isegi tema tegelikust vanusest teeb vanemaks.
-
Külaline
Ei, need pole riided. Facebookis on nooremad pensionärid aktiivsed kommenteerijad ja ilma inimest nägemata saad aru, kes on mutt ja kes mitte.
-
Külaline
Tõsi ta on. Ise olen ka värske pensionär. Muttkommentaatorid on tõesti kergesti tuvastatavad.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:53 Ei, need pole riided. Facebookis on nooremad pensionärid aktiivsed kommenteerijad ja ilma inimest nägemata saad aru, kes on mutt ja kes mitte.
-
Külaline
No siin räägitakse kahest veidi erinevast asjast. Üks on mutilik välimus (mutt istub toolil, ei liiguta, hoiab suu kinni - aga on ikkagi visuaalselt mutt), teine asi on mutilik olek, käitumine, ellusuhtumine, väärtushinnangud jne. Sina seal FB-s näed seda teist poolt. Mõlemat pidi saab mutt olla või mitte olla.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:53 Ei, need pole riided. Facebookis on nooremad pensionärid aktiivsed kommenteerijad ja ilma inimest nägemata saad aru, kes on mutt ja kes mitte.
-
Külaline
No esimesel juhul pole samuti asi riietuses, vaid tervis ei võimalda aktiivset liigutamist ja lobisemist, ta on juba vanur. Võid talle ka retuusid jalga ajada, aga egas ta siis hüppama hakka. Kõik me saame kord vanaks ja istume toolil vaguralt.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 10:03No siin räägitakse kahest veidi erinevast asjast. Üks on mutilik välimus (mutt istub toolil, ei liiguta, hoiab suu kinni - aga on ikkagi visuaalselt mutt), teine asi on mutilik olek, käitumine, ellusuhtumine, väärtushinnangud jne. Sina seal FB-s näed seda teist poolt. Mõlemat pidi saab mutt olla või mitte olla.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:53 Ei, need pole riided. Facebookis on nooremad pensionärid aktiivsed kommenteerijad ja ilma inimest nägemata saad aru, kes on mutt ja kes mitte.
-
Külaline
Kui ma mõtlen lapsepõlvele, kus kõik teatud eas naised olid keemiliste lokkide ja kitlitega, siis ikkagi ei olnud kõik mutid. Minu ütleks, et palju defineeris haritus, haritus ja silmaring. Kaks täpselt samasuguses kitlis naist, aga vot üks oli mutt ja teine ei olnud.
-
Külaline
Minule näiteks kaalutõus ei sobi, näeksin kohe mutilikum välja. Samas mõnda naist ülekaalulisus üldse vanemaks ei tee, sama krapsakad näevad välja.
Ma arvan, et olek ja mõttemaailm hakkavad silma, see kuidas nad istuvad ja astuvad. Pilk reedab enne kui suu lahti teevad.
Mutid on teistsugused, minu jaoks natuke igavad. Aga selliseid vanakooli toite a la kartulit ja jahukastet, valmistavad need nn mutid, päris hästi. Vahest ongi see nende erudeerituse tipp neljakümnendaks eluaastaks ja sealt edasi.
Ma arvan, et olek ja mõttemaailm hakkavad silma, see kuidas nad istuvad ja astuvad. Pilk reedab enne kui suu lahti teevad.
Mutid on teistsugused, minu jaoks natuke igavad. Aga selliseid vanakooli toite a la kartulit ja jahukastet, valmistavad need nn mutid, päris hästi. Vahest ongi see nende erudeerituse tipp neljakümnendaks eluaastaks ja sealt edasi.
-
Külaline
Ära alahinda mutte! Praegusel ajal on terve põlvkond mutte, kes valmistavad häid vanakooli toite JA lisaks ka kõike muud, mida lai maailm pakub. Need mutid on kõrgharitud arstid, insenerid, õpetajad jneGuest kirjutas: ↑16 Aug 2025 10:38 Minule näiteks kaalutõus ei sobi, näeksin kohe mutilikum välja. Samas mõnda naist ülekaalulisus üldse vanemaks ei tee, sama krapsakad näevad välja.
Jube palju on nii umbes kolmekümneaastaseid, kes on elule alla andnud, rumalad ja rasvunud. Tehniliselt mitte veel vanamutid, kuid otseteel mutistumisele.
-
Külaline
Nõus, ma arvan, et teemaalgatus puudutab pigem seda välist poolt, mitte seda, kui mutt teeb suu lahti.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 10:03No siin räägitakse kahest veidi erinevast asjast. Üks on mutilik välimus (mutt istub toolil, ei liiguta, hoiab suu kinni - aga on ikkagi visuaalselt mutt), teine asi on mutilik olek, käitumine, ellusuhtumine, väärtushinnangud jne. Sina seal FB-s näed seda teist poolt. Mõlemat pidi saab mutt olla või mitte olla.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 09:53 Ei, need pole riided. Facebookis on nooremad pensionärid aktiivsed kommenteerijad ja ilma inimest nägemata saad aru, kes on mutt ja kes mitte.
-
Külaline
Mulle tuli selle teemaalgatusega seoses meelde perekooli teema "Milline on muti king". Ma ei tea miks, aga nii naerma ajab. See teema oli lihtsalt nii naljakas.
-
Külaline
Mulle vastad. Ma ei alahinda mutte. Tahtsin välja tuua ka selle va mutitüübi plussid, milleks tihti on toiduvalmistamisoskus. Minul on mutitüübiga natuke igav. Mutitüübiga!Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 11:13Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 10:38 Minule näiteks kaalutõus ei sobi, näeksin kohe mutilikum välja. Samas mõnda naist ülekaalulisus üldse vanemaks ei tee, sama krapsakad näevad välja.
Ära alahinda mutte! Praegusel ajal on terve põlvkond mutte, kes valmistavad häid vanakooli toite JA lisaks ka kõike muud, mida lai maailm pakub. Need mutid on kõrgharitud arstid, insenerid, õpetajad jne
Jube palju on nii umbes kolmekümneaastaseid, kes on elule alla andnud, rumalad ja rasvunud. Tehniliselt mitte veel vanamutid, kuid otseteel mutistumisele.
-
Külaline
Minu arust arstid, insenerid, õpetajad ei vea mutitüüpi välja. Võivad küll muti moodi riietuda, aga mutid ikkagi ei ole.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 11:51Mulle vastad. Ma ei alahinda mutte. Tahtsin välja tuua ka selle va mutitüübi plussid, milleks tihti on toiduvalmistamisoskus. Minul on mutitüübiga natuke igav. Mutitüübiga!Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 11:13Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 10:38 Minule näiteks kaalutõus ei sobi, näeksin kohe mutilikum välja. Samas mõnda naist ülekaalulisus üldse vanemaks ei tee, sama krapsakad näevad välja.
Ära alahinda mutte! Praegusel ajal on terve põlvkond mutte, kes valmistavad häid vanakooli toite JA lisaks ka kõike muud, mida lai maailm pakub. Need mutid on kõrgharitud arstid, insenerid, õpetajad jne
-
Külaline
Assoo. Mis vanusest mutt hakkab siis? Kas sina oled mutt?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 7 külalist