Küsimus fb kohta

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Küsimus fb kohta

Postitus Postitas Külaline »

Fb-s on viimasel ajal midagi muutunud. Mulle viskab ette täiesti võhivõõraste inimeste postitusi koos selle inimese fotoga. Ja üleval paremal nurgas on nupp "Jälgi". Mis asi see on? Kas inimesed ise kuidagi sätivad ennast niimoodi teiste inimeste uudisvoogu ja tahavad, et neid hakataks jälgima või tulevad need kuidagi teistmoodi.

See pole ka nagu mingi reklaam või sponsitud asi, vaid lihtsalt inimese tavaline postitus iseendast.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Aug 2025 14:09 Fb-s on viimasel ajal midagi muutunud. Mulle viskab ette täiesti võhivõõraste inimeste postitusi koos selle inimese fotoga. Ja üleval paremal nurgas on nupp "Jälgi". Mis asi see on? Kas inimesed ise kuidagi sätivad ennast niimoodi teiste inimeste uudisvoogu ja tahavad, et neid hakataks jälgima või tulevad need kuidagi teistmoodi.

See pole ka nagu mingi reklaam või sponsitud asi, vaid lihtsalt inimese tavaline postitus iseendast.
On jah sama mul ka. Ei säti ilmselt keegi, FB ise otsustab, et vat sulle peab see huvi pakkuma
Külaline

On jah. Tunduvad suvaliste inimeste avalikud postitused.
Külaline

Sama. See vist on mingi üldine asi. Postituse üleval nurgas on kolm täppi, millele saad panna, et ei soovi selliseid postitudi näha enam
Külaline

Mul ka. Ma arvan, et FB söödab ette kontosid, mis on lahti ja mille sisu saavad kõik nagunii näha. Kinniseid kontosid pole ju mõtet niimoodi jagada. Nõme värk jah.

Üks uuendus on veel tasuline ilma reklaamita konto ja tasuta, kus kasutaja peab andma nõusoleku suunatud reklaamide saamiseks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist