Tulevikuta suhe

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Tulevikuta suhe

Postitus Postitas Külaline »

Ehk saab siit mõtteid ja kuuleb teiste kogemusi.
Mis teil asjast lõpuks saanud?

Mul on tohutu kirg ühe mehe vastu. Ei suuda mõistusega asja ära lõpetada. Samas tean, et pikaks perspektiivis on asi lootusetu, ta on noor ja tahab kunagi lapsi, minul laps olemas, rohkem ei taha ja ma ei ole rohkem vaimselt võimeline lastega tegelema.
Olen mõelnud kudagi uut otsida, aga ei õnnestu kuna mõtted kõik tema juures.
Siis vahel mõtlen, et ehk see hullus läheb aastate pärast vähemaks ja siis on lihtsam ära loobuda.
Või nagu tema pakub, et on siis kahe naisega. Mis tundub ka kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:46 Ehk saab siit mõtteid ja kuuleb teiste kogemusi.
Mis teil asjast lõpuks saanud?

Mul on tohutu kirg ühe mehe vastu. Ei suuda mõistusega asja ära lõpetada. Samas tean, et pikaks perspektiivis on asi lootusetu, ta on noor ja tahab kunagi lapsi, minul laps olemas, rohkem ei taha ja ma ei ole rohkem vaimselt võimeline lastega tegelema.
Olen mõelnud kudagi uut otsida, aga ei õnnestu kuna mõtted kõik tema juures.
Siis vahel mõtlen, et ehk see hullus läheb aastate pärast vähemaks ja siis on lihtsam ära loobuda.
Või nagu tema pakub, et on siis kahe naisega. Mis tundub ka kurb.
No selline ettepanek, et las tema olla kahe naisega, näitab ju, et ta ei hooli sinust päriselt.
Külaline

Lõpetaks ära sellise pooltoore asja.
Lepatriinu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lepatriinu »

Ma läheksin lahku. Mida varem, seda rohkem südamevalu see säästab. Lisaks südamevalule on mõlemal muidu hiljem ka kahju raisatud ajast. Raisatud, sest te ju teate mõlemad, et teil pole ühist tulevikku.
Ei ole teist kummalgi keeruline leida uut partnerit, kes laste osas tahaks teiega sama. Ja lapsed on nii oluline küsimus, et mitte kelleltki ei saa oodata oma soovidest loobumist.
Külaline

Pead südame kõvaks tegema ja ära lõpetama selle suhte. Ma olen olnud sarnases olukorras, oli samuti tohutu kirg ja mina olin ka armunud temasse (tema mitte). Meil oli selles mõttes vastupidi, et mina olin noor(em) ja tahtsin tulevikus lapsi, aga mees lahutatud kahe lapsega ja rohkem lapsi ei tahtnud. Lõpuks tegin südame kõvaks ja lõpetasin selle pulli ära. Teadsin, et näost näkku ma seda öelda ei suuda, sest kui näen teda, siis mõistus lülitub välja lihtsalt, nii et kirjutasin pika meili talle. Olin alguses tohutult kurb muidugi, aga samas oli ka vabanemise tunne. Ning ülla-ülla - paari kuu pärast tuli minu ellu see õige inimene, kellega siiamaani koos oleme.
Külaline

Olen hetkel ka samas olukorras ja nôu anda ei oska. Tema 5a noorem ja lastetu, mina 3 lapsega ja rohkem ei soovi. Aga kirg on nii meeletu, et môistusega ei suuda veel ära lôpetada. Kuigi peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 12:50 Olen hetkel ka samas olukorras ja nôu anda ei oska. Tema 5a noorem ja lastetu, mina 3 lapsega ja rohkem ei soovi. Aga kirg on nii meeletu, et môistusega ei suuda veel ära lôpetada. Kuigi peaks.
Mees on öelnud, et tahab lapsi?
Mu mees on minust 16 aastat noorem. Tal lapsi pole ja ei soovi ka, jändame minu lastelastega.
Külaline

[/quote]
Mu mees on minust 16 aastat noorem. Tal lapsi pole ja ei soovi ka, jändame minu lastelastega.
[/quote]

Kas proua K isiklikult? Eks mehel veel aega on selle kiire asjaga. Kui teda ilusti üleval pead, siis pole neid lapsi veel tõesti praegu vajagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:08
[/quote]

Kas proua K isiklikult? Eks mehel veel aega on selle kiire asjaga. Kui teda ilusti üleval pead, siis pole neid lapsi veel tõesti praegu vajagi.
[/quote]

Ei tea, kes on proua K, aga vaeste meestega pole mul asja. Mehel peab piisavalt mõistust ja raha olema. Kuidas ta muidu minuga sarnast elu saaks elada?
Külaline

Mees pakub, et on siis 2 naisega? Oeh, see on see põhjus, miks suhe on perspektiivitu, mitte seetõttu, et sa rohkem lapsi ei soovi.
Kohtusin oma kaaslasega samuti ajal, kui üks laps oli juba päris suur ja asjalik ning mul olid just sellel hetkel väga tegusad ja põnevad ajad töömaastikul, ehk siis olin ka kindel, et rohkem lapsi ei soovi. Lastetu mees, kes küll väga soovis lapsi, leppis selle mõttega ja teemad laste saamisest jäid soiku. Aastaid hiljem ma siiski muutsin meelt ning nüüd kasvab meil peres lisaks kaks väiksemat last.
Jutu mõte on selles, et sinu seisukohad võivad ajas muutuda, isegi kui oled hetkel 100% kindel, et sa rohkem lapsi ei soovi. Küll aga sellest veelgi olulisem mõte on see, et mees peaks olema koos sinuga ikka sinu pärast. Kui tema südamesoov on saada lapsi lähiajal, siis loogu suhe samasuguste lähitulevikuvaadetega naisega, mitte ärgu mõelgu kuidas panna asi toimima kahe naisega. Sellist vildakasse peremudelisse ei ole küll mõistlik lapsi kaasata.
Külaline

Ei tea, kes on proua K, aga vaeste meestega pole mul asja. Mehel peab piisavalt mõistust ja raha olema. Kuidas ta muidu minuga sarnast elu saaks elada?
Ma ütlesin, et su noorem mees saab veel 50 aastaselt noorema naise võtta, kui sina oled juba vanamemmeke ja siis lapsed saada. Tavaliselt vanemast peast kõik mehed ikka hakkavad lapsi tahtma, kuigi nooremana meeldib niisama chillida.
Külaline

Sellist vildakasse peremudelisse ei ole küll mõistlik lapsi kaasata.
Minu arust ka see mees ei hooli ju naisest, kui sellise asja välja pakub. Ja kuidas ta siis mõtleb, et see lapse ema peaks elama? Et ta on mingi lastemasin, aga mehel on veel ka teine naine. Ja mida need lapsed peaksid tundma. Selline elu on ju täielik jamps. Kui mees hoolib naisest, siis ta sellist asja välja ei pakuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:48
Ma ütlesin, et su noorem mees saab veel 50 aastaselt noorema naise võtta, kui sina oled juba vanamemmeke ja siis lapsed saada. Tavaliselt vanemast peast kõik mehed ikka hakkavad lapsi tahtma, kuigi nooremana meeldib niisama chillida.

Sa ütlesid, et KUI ma teda üleval pean. Miks peaksin mingit meest ülal pidama? Enne olen üksi, kui ülalpeetava või vaese mehega.
Aga tore, kui kunagi kellegagi lapsed saab-aitan hea meelega hoida ka.
Külaline

Sellised lastetud lapsesoovijad mehed üldjihul absoluutselt ei adu, mida lapse saamine ja kasvatamine reaalses elus tähendab.
Kahjuks.
Las elab siis enne sinu lapsega kärgperes reaalset argipäeva ja vaadaku siis ka, kas tahab juurde.
Külaline

Sa ütlesid, et KUI ma teda üleval pean. Miks peaksin mingit meest ülal pidama? Enne olen üksi, kui ülalpeetava või vaese mehega.
Aga tore, kui kunagi kellegagi lapsed saab-aitan hea meelega hoida ka.
Mis sina siis enam asjasse puutud, et sinu hoidmist peaks vaja olema. Nendel lastel on oma vanemad ja vanavanemad, mis sinust. Siis pole mehel sinuga mingit seost ju, ta saab oma perekonna.
Külaline

Sul on 2 võimalust:
Nautida, kuni midagi nautida on. Ausalt, kade olen.
Ära lõpetada ja leida sobivam suhe, aga südamevalu on garanteeritud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:55 Sellised lastetud lapsesoovijad mehed üldjihul absoluutselt ei adu, mida lapse saamine ja kasvatamine reaalses elus tähendab.
Kahjuks.
Las elab siis enne sinu lapsega kärgperes reaalset argipäeva ja vaadaku siis ka, kas tahab juurde.
Minu laps juba täiskasvanu, argipäev on väga tore. Ja see mees sinna üldjuhu alla ei liigitu, ta eksil oli 3 väikest last ja nad said ilusti koos elatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:47 Mees pakub, et on siis 2 naisega? Oeh, see on see põhjus, miks suhe on perspektiivitu, mitte seetõttu, et sa rohkem lapsi ei soovi.
Kohtusin oma kaaslasega samuti ajal, kui üks laps oli juba päris suur ja asjalik ning mul olid just sellel hetkel väga tegusad ja põnevad ajad töömaastikul, ehk siis olin ka kindel, et rohkem lapsi ei soovi. Lastetu mees, kes küll väga soovis lapsi, leppis selle mõttega ja teemad laste saamisest jäid soiku. Aastaid hiljem ma siiski muutsin meelt ning nüüd kasvab meil peres lisaks kaks väiksemat last.
Jutu mõte on selles, et sinu seisukohad võivad ajas muutuda, isegi kui oled hetkel 100% kindel, et sa rohkem lapsi ei soovi. Küll aga sellest veelgi olulisem mõte on see, et mees peaks olema koos sinuga ikka sinu pärast. Kui tema südamesoov on saada lapsi lähiajal, siis loogu suhe samasuguste lähitulevikuvaadetega naisega, mitte ärgu mõelgu kuidas panna asi toimima kahe naisega. Sellist vildakasse peremudelisse ei ole küll mõistlik lapsi kaasata.
Mul vanus juba selline, et mõne aasta pärast juba hilja meelt muuta. Ja selles suhtes olen sinuga nõus, et sellise inimesega, kes selliseid peremudeleid soosib, pole niikuinii mõtet lapsi saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:31
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:55 Sellised lastetud lapsesoovijad mehed üldjihul absoluutselt ei adu, mida lapse saamine ja kasvatamine reaalses elus tähendab.
Kahjuks.
Minu laps juba täiskasvanu, argipäev on väga tore. Ja see mees sinna üldjuhu alla ei liigitu, ta eksil oli 3 väikest last ja nad said ilusti koos elatud.
Oled sa TA?
Vanuseid mainida sel juhul oleks ka hea.
Kui laps on juba täiskasvanu, siis mis valu peaks olema iut saada?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:00 Lõpetaks ära sellise pooltoore asja.
Mis asi sinuga pooltoores on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist