Milline on tore naine?
-
Külaline
Milline on tore naine?
Mõne inimese kohta kohe saad öelda, et ta on tore!
Mulle meeldib vahetu olek ja suhtlemine, avatus, optimistlikus, kerge samm, pehmus ja hellus. Meeldib, kui inimene on tema ise, tal on oma maailm ja ta ei otsi tähelepanu, ei lobise tühja. Siis see inimene tuleb, teeb sulle mõõdaminnes pai ja see soojus kiirgub sinusse. See on elukogenud pai. See on hea!
Mulle meeldib vahetu olek ja suhtlemine, avatus, optimistlikus, kerge samm, pehmus ja hellus. Meeldib, kui inimene on tema ise, tal on oma maailm ja ta ei otsi tähelepanu, ei lobise tühja. Siis see inimene tuleb, teeb sulle mõõdaminnes pai ja see soojus kiirgub sinusse. See on elukogenud pai. See on hea!
-
Külaline
Kerge samm on toreda naise üks teguritest?Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 12:32 Mõne inimese kohta kohe saad öelda, et ta on tore!
-
Külaline
Eks võib rääkida küll, aga suurema osa meeste arvates on tore naine see, kes on noor ja kellel on suured tissid. Pai, elukogemus ja kerge samm ei mängi rolli.
-
Külaline
Suured tissid ja kerge samm tavaliselt koos ei ole. Priskus lapseeas aitab kaasa suurte rindade saamisele.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 13:50 Eks võib rääkida küll, aga suurema osa meeste arvates on tore naine see, kes on noor ja kellel on suured tissid. Pai, elukogemus ja kerge samm ei mängi rolli.
-
Külaline
Tänapäeval on kõik ilusad suured rinnad implantaadid. Pannakse kõhnade kehade otsa.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 14:50Suured tissid ja kerge samm tavaliselt koos ei ole. Priskus lapseeas aitab kaasa suurte rindade saamisele.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 13:50 Eks võib rääkida küll, aga suurema osa meeste arvates on tore naine see, kes on noor ja kellel on suured tissid. Pai, elukogemus ja kerge samm ei mängi rolli.
-
Külaline
Minu jaoks näitaja küll. Mõnel on füüsiline puue, aga samm on kerge (ei pea otseselt võtma). Teisel pole häda midagi, eluraskused ka ei koorma, aga olemine on selline häda.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 13:42Kerge samm on toreda naise üks teguritest?Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 12:32 Mõne inimese kohta kohe saad öelda, et ta on tore!
-
Külaline
Mulle suurem osa mehi ei meeldigi. Aga kui naine on noor ja tal on suured tissid, siis vôib ta olla ka frigiidne, tore on ta ikkagi.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 13:50 Eks võib rääkida küll, aga suurema osa meeste arvates on tore naine see, kes on noor ja kellel on suured tissid. Pai, elukogemus ja kerge samm ei mängi rolli.
-
Külaline
Näljased jälle leivast unistamas, kari mittetoredaid.
"Kerge samm" mõeldi siin seda, et eluraskused ei kibesta, ei tekitata omale mõttetuid probleeme elus jms. Vingujaid ja inisejad ei meeldi kellelegi ja pole toredad.
"Kerge samm" mõeldi siin seda, et eluraskused ei kibesta, ei tekitata omale mõttetuid probleeme elus jms. Vingujaid ja inisejad ei meeldi kellelegi ja pole toredad.
-
Külaline
Sina ju inised kogu aeg. Mis toredat naist sa siis tahad.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 08:27 Näljased jälle leivast unistamas, kari mittetoredaid.
-
Külaline
Said vähe valesti aru, ma rääkisin neist, kes ila tilkudes ainult suuri tisse toredaks naiseks olemiseks põhiliseks peavad ja teema rikkusid, mina pole see iniseja vanamees.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 09:07Sina ju inised kogu aeg. Mis toredat naist sa siis tahad.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 08:27 Näljased jälle leivast unistamas, kari mittetoredaid.
-
Külaline
liiga suur suu ei sobi. ühesõnaga tasane, malbe ja sõbralik. küpsetamine st väga hästi küpsetamine on rangelt soovitatav. liiga ilus ei maksa olla, aga mingi peletis ka ei tohi olla. selline harju keskmine kartulikarva kenake on ok.
-
Külaline
täiendan - meie meestel oleks polügaamia soov. esindusnaine peaks olema väga pikad jalad, suur rind ja soovitavalt blondid juuksed. KGuest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:21 liiga suur suu ei sobi. ühesõnaga tasane, malbe ja sõbralik. küpsetamine st väga hästi küpsetamine on rangelt soovitatav. liiga ilus ei maksa olla, aga mingi peletis ka ei tohi olla. selline harju keskmine kartulikarva kenake on ok.
-
Külaline
Küpsetagu veel ka päevast päeva. Ja vastu ei saa mitte midagi.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:35täiendan - meie meestel oleks polügaamia soov. esindusnaine peaks olema väga pikad jalad, suur rind ja soovitavalt blondid juuksed. KGuest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:21 liiga suur suu ei sobi. ühesõnaga tasane, malbe ja sõbralik. küpsetamine st väga hästi küpsetamine on rangelt soovitatav. liiga ilus ei maksa olla, aga mingi peletis ka ei tohi olla. selline harju keskmine kartulikarva kenake on ok.ui veel midagi rääkida ka oskab on hea, kui vait püsib on veel parem. Kodune naine peab just selline olema nagu kirjeldasid, lisaks umbes 10 last aga need ei tohiks kuidagi mehe elu ega rahakotti segada.
![]()
-
Külaline
mismõttes? saaba ausa mehe naine ollaGuest kirjutas: ↑07 Aug 2025 12:32Küpsetagu veel ka päevast päeva. Ja vastu ei saa mitte midagi.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:35täiendan - meie meestel oleks polügaamia soov. esindusnaine peaks olema väga pikad jalad, suur rind ja soovitavalt blondid juuksed. KGuest kirjutas: ↑07 Aug 2025 11:21 liiga suur suu ei sobi. ühesõnaga tasane, malbe ja sõbralik. küpsetamine st väga hästi küpsetamine on rangelt soovitatav. liiga ilus ei maksa olla, aga mingi peletis ka ei tohi olla. selline harju keskmine kartulikarva kenake on ok.ui veel midagi rääkida ka oskab on hea, kui vait püsib on veel parem. Kodune naine peab just selline olema nagu kirjeldasid, lisaks umbes 10 last aga need ei tohiks kuidagi mehe elu ega rahakotti segada.
![]()
-
Külaline
Aga ma tahaks teada mida naine vastu võiks saada?Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 12:32Küpsetagu veel ka päevast päeva. Ja vastu ei saa mitte midagi.
Et kui ma tahaks hea mees olla naisele, siis mida teha.
-
Külaline
Anna palju rahaKülaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 18:59Et kui ma tahaks hea mees olla naisele, siis mida teha.
-
Külaline
Naist armastada. Nii vähe ongi õnneks vaja.
-
Külaline
Armastaval mehel on ükskõik, palju see naine küpsetab või kas tal on suur suu. Selliste nimekirjade esitaja on tarbija, kes ei tea armastusest mitte midagi. Osta poest oma pirukaid, selleks ei ole vaja naist pidada.
-
Külaline
Lihtsalt olla partner: sõber, armastaja ja tugi/inimene, kes ise oma eluga hakkama saab ja suudab ka teist ka vajadusel toetada. Kes emmetamist ei vaja. Muidugi peab see kõik vastastikune olema.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 18:59Aga ma tahaks teada mida naine vastu võiks saada?
Et kui ma tahaks hea mees olla naisele, siis mida teha.
Minu meelest sellest oli siin kusagil juba teema. "Milline on hea mees?" vmt.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 4 külalist