Temu pakk suunati läbi Venipaki. Kogemusi?
-
Külaline
Temu pakk suunati läbi Venipaki. Kogemusi?
Kas kellegil on olnud kogemust, kus Temust tellinuna on avastanud ühel hetkel, et paki kohaletoimetajaks Eestis on Venipak? Kaua sel juhul pakk teel on olnud?
Olen Temust varem mitmeid kordi tellinud, enamik kordi on tulnud pakk dpd automaati, eelmisel korral omniva automaati. seekord esimest korda kirjas kohaletoimetajana Venipak. Pakk muudkui tuleb ja tuleb, Temu lehel juba ammu kirjas, et "tolli läbinud", Venipaki lehel aga näitab jälgimiskoodi sisestamine, et pakk olevat alles "saatja juures".
Varem on mul kõik Temu pakid oluliselt kiiremini kohal olnud.
Isegi nädal hiljem Alist tellitud pakk on juba omniva sorteerimiskeskusesse jõudnud.
Olen varemalt vaid korra elus Venipaki teenust kasutanud, sest saaja eelistas seda, tookord oli ka pakk ebaloomulikult pikalt teel ning mingil X põhjusel liikus tookord tallinnast harjumaale postitatud pakk läbi Jõhvi.
Olen Temust varem mitmeid kordi tellinud, enamik kordi on tulnud pakk dpd automaati, eelmisel korral omniva automaati. seekord esimest korda kirjas kohaletoimetajana Venipak. Pakk muudkui tuleb ja tuleb, Temu lehel juba ammu kirjas, et "tolli läbinud", Venipaki lehel aga näitab jälgimiskoodi sisestamine, et pakk olevat alles "saatja juures".
Isegi nädal hiljem Alist tellitud pakk on juba omniva sorteerimiskeskusesse jõudnud.
Olen varemalt vaid korra elus Venipaki teenust kasutanud, sest saaja eelistas seda, tookord oli ka pakk ebaloomulikult pikalt teel ning mingil X põhjusel liikus tookord tallinnast harjumaale postitatud pakk läbi Jõhvi.
-
Külaline
Eks tuleb, millal tuleb. Mul on Venipakiga see mure olnud, et on korduvalt saadetud teise automaati, kui mina olen tellinud. Midagi küsitud ei ole, et kas sobib või mis oleks teine valik. Jumala suvalisse kohta on saadetud.
-
Külaline
Mis asi see Venipakk veel on? Mingi firma, kus pakkide kohaletoimetamisega venitatakse?Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 16:08 Kas kellegil on olnud kogemust, kus Temust tellinuna on avastanud ühel hetkel, et paki kohaletoimetajaks Eestis on Venipak? Kaua sel juhul pakk teel on olnud?
-
Külaline
https://venipak.com/ee/Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 19:20 Mis asi see Venipakk veel on? Mingi firma, kus pakkide kohaletoimetamisega venitatakse?
-
Külaline
Selle vastu aitab see, kui logid iseteenindusse ja määrad omale sobivad kapid.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 19:06 Eks tuleb, millal tuleb. Mul on Venipakiga see mure olnud, et on korduvalt saadetud teise automaati, kui mina olen tellinud. Midagi küsitud ei ole, et kas sobib või mis oleks teine valik. Jumala suvalisse kohta on saadetud.
-
Külaline
No nime on küll siis tabava valinudGuest kirjutas: ↑19 Juul 2025 19:29https://venipak.com/ee/Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 19:20 Mis asi see Venipakk veel on? Mingi firma, kus pakkide kohaletoimetamisega venitatakse?
-
Külaline
Üks on veniv pakk ja teine uni pakk
-
Külaline
Aga kas keegi oskab seletada, miks Aliexpress on eestlaste seas oma populaarsuse kaotanud ja selle asemel nüüd ostetakse Temust. Mõlemad hiinakad, hinnad ja kaubad suht ühesugused. Ainus erinevus minu meelest - Temu reklaami on Eesti meediasse massiliselt tekkinud - äkki ainult sellepärast?
-
Külaline
Aga miks mitte? Reklaami palju ja ei mingit probleemi kättesaamisega. Mingist summast alates tasuta.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:11 Aga kas keegi oskab seletada, miks Aliexpress on eestlaste seas oma populaarsuse kaotanud ja selle asemel nüüd ostetakse Temust. Mõlemad hiinakad, hinnad ja kaubad suht ühesugused. Ainus erinevus minu meelest - Temu reklaami on Eesti meediasse massiliselt tekkinud - äkki ainult sellepärast?
-
Külaline
Aga miks enam Aliexpressi ei kasutata ja kõik räägivad ainult TEMUst. Varem oli isegi fb-s eesti kasutajate grupid ja Mallukas kirjutas ka oma Aliexpressi võrratuid kogemusi. Nüüd keegi enam Aliexpressist ei räägi.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:26Aga miks mitte? Reklaami palju ja ei mingit probleemi kättesaamisega. Mingist summast alates tasuta.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:11 Aga kas keegi oskab seletada, miks Aliexpress on eestlaste seas oma populaarsuse kaotanud ja selle asemel nüüd ostetakse Temust. Mõlemad hiinakad, hinnad ja kaubad suht ühesugused. Ainus erinevus minu meelest - Temu reklaami on Eesti meediasse massiliselt tekkinud - äkki ainult sellepärast?
-
Külaline
mina tellisin varem alist palju, nüüd vaid seda, mida temust ei leia, nt viimati kaaned igivanale tahvelarvutile, kus kaameraava on pikema külje keskel (temus oli vaid nurgas oleva avaga). põhiliselt siis erialaselt vajalikke tehnikavidinaid.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:11 Aga kas keegi oskab seletada, miks Aliexpress on eestlaste seas oma populaarsuse kaotanud ja selle asemel nüüd ostetakse Temust. Mõlemad hiinakad, hinnad ja kaubad suht ühesugused. Ainus erinevus minu meelest - Temu reklaami on Eesti meediasse massiliselt tekkinud - äkki ainult sellepärast?
ali otsing on viimase aasta jooksul täiesti pekki keeratud. lisaks pakub ta automaatselt neid asju, mida oled nt aasta tagasi otsinud ja ära ostnud. need ali programmeerijad vist arvavad, et kui olen aasta tagasi diivanile koerakindla katte tellinud, siis vajan seda aina uuesti ja uuesti iga järgmise ostuga jälle. et kui ma kirjutan otsingusse 1000 led dioodi, siis võib mulle pakkuda selle vasteks on talvesaapad ja diivanikatted (sest olen neid kunagi ostnud).
temu otsing töötab kenasti, ja kui veab, et pakk antakse edasi dpd-le, siis kiireim saatmine oli mul 7 päevaga eestisse ja edasi 3p siinset kullerfirmat. kui pakk 30 päevaga kohale ei jõua, saab automaatselt raha tagasi. kui rõivaese ei sobi, siis saab vormistada veebilehel tagastamise, saad pakikoodi ja saadad pakiautomaadist tagasi. mul kanti raha tagasi sel hetkel, kui ma paki dpd automaati sisestasin.
ali pakk tuleb kõige kiiremini 2 nädalaga ja kui tellid oktoobris, võib kohale jõuda ka veebruaris. kui pakk üldse ei jõua, pead ise nõudma refundi. tagastamisvõimalusega pole kokku puutunud, pole näinud, et ali seda pakuks.
-
Külaline
See muutus siis, kui Aliexpressis saatmine tasuliseks läks.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:39Aga miks enam Aliexpressi ei kasutata ja kõik räägivad ainult TEMUst. Varem oli isegi fb-s eesti kasutajate grupid ja Mallukas kirjutas ka oma Aliexpressi võrratuid kogemusi. Nüüd keegi enam Aliexpressist ei räägi.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:26Aga miks mitte? Reklaami palju ja ei mingit probleemi kättesaamisega. Mingist summast alates tasuta.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:11 Aga kas keegi oskab seletada, miks Aliexpress on eestlaste seas oma populaarsuse kaotanud ja selle asemel nüüd ostetakse Temust. Mõlemad hiinakad, hinnad ja kaubad suht ühesugused. Ainus erinevus minu meelest - Temu reklaami on Eesti meediasse massiliselt tekkinud - äkki ainult sellepärast?
Hetkel on Temu saatmine(vähemalt Soome küll) tasuta aga seal peab teatud summa eest tellima. Aga kui ma tahan mingit kindlat asja, siis ma pean mingit mõttetu või mittevajaliku träni juurde võtma, et summa täis tuleks.
Ma olen sealt uumbes 4 korda tellinud. Esimene kord oli tellimuse miinimum summa 10, siis mingi aeg oli 15 ja viimati tellides oli 20 eur. Nüüd on juba 25 eur(ekstra käisin just vaatamas).
-
Külaline
Lisan veel, et Temust tuleb kiiremini kohale ka kui alist. Soome tuleb kuni 7 tööoäevaga pakk Temust. Alist osadel asjadel on kuni kuu aega tarneaeg.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 01:03See muutus siis, kui Aliexpressis saatmine tasuliseks läks.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:39Aga miks enam Aliexpressi ei kasutata ja kõik räägivad ainult TEMUst. Varem oli isegi fb-s eesti kasutajate grupid ja Mallukas kirjutas ka oma Aliexpressi võrratuid kogemusi. Nüüd keegi enam Aliexpressist ei räägi.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:26
Aga miks mitte? Reklaami palju ja ei mingit probleemi kättesaamisega. Mingist summast alates tasuta.
Hetkel on Temu saatmine(vähemalt Soome küll) tasuta aga seal peab teatud summa eest tellima. Aga kui ma tahan mingit kindlat asja, siis ma pean mingit mõttetu või mittevajaliku träni juurde võtma, et summa täis tuleks.
Ma olen sealt uumbes 4 korda tellinud. Esimene kord oli tellimuse miinimum summa 10, siis mingi aeg oli 15 ja viimati tellides oli 20 eur. Nüüd on juba 25 eur(ekstra käisin just vaatamas).
Ja lisaks Temust tulevad kõik asjad korraga. Aliexpreasist tilgub neid pakke eraldi(kui just sama müüja käest ei osta).
-
Külaline
Mina pole iialgi Temut kasutanud. Kord aastas mingit asja vaja, mida mujalt (hea hinnaga) ei leia, siis kasutan endiselt Aliexpressi.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2025 23:39 Aga miks enam Aliexpressi ei kasutata ja kõik räägivad ainult TEMUst. Varem oli isegi fb-s eesti kasutajate grupid ja Mallukas kirjutas ka oma Aliexpressi võrratuid kogemusi. Nüüd keegi enam Aliexpressist ei räägi.
-
Külaline
-
Külaline
Kas teemaalgataja on vahepeal oma paki kätte saanud? Ja mis muljed on siis Venipakist?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist