Mitme foto liigutamine FB seinalt albumisse - palun abi!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mitme foto liigutamine FB seinalt albumisse - palun abi!

Postitus Postitas Külaline »

Ma olen tükk aega selle kohta proovinud infot otsida, aga ei leia selle konkreetsele küsimuse kohta mitte midagi. Väga lihtne on liigutada oma FB seinale/timeline´ile postitatud fotot mingisse konkreetsesse albumisse. Foto juures olevale kolmele täpile klikkides tuleb kohe valik "Move to another album". Aga kuidas teha sama siis, kui olen oma seinale korraga postitanud korraga mitu fotot ja tahan need hiljem mõnda konkreetsesse albumisse liigutada? Kui olen postitanud mitu fotot, siis täppidele klikkides sellist liigutamise võimalust üldse ei pakuta. Kas tõesti ei ole sellisel juhul võimalik hiljem enam piltide asukohta muuta? Mina igatahes ei leia.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Küsisin AI käest ja vastus oli, et Facebookis sellist varianti pole. Pilte tuleb liigutada ükshaaval.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ottotriin kirjutas: 22 Juul 2025 10:43 Küsisin AI käest ja vastus oli, et Facebookis sellist varianti pole. Pilte tuleb liigutada ükshaaval.
No see see probleem ongi, et kui olen juba mitu korraga ühte postitusse lisanud, siis ei saa neid enam ka ükshaaval liigutada. Aga olgu peale, teinekord püüan meeles pidada, et lisan pildid kohe õigesse albumisse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 6 külalist