Pole neil midagi näha.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:58Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.
Riided ja vanus
-
Külaline
-
Külaline
Võib-olla süstivad ka, sa lihtsalt ei tea.Isiklikult ei tunne kedagi nende vanusest, kes halvem välja näoks, kuigi ei süsti.
-
Külaline
Olen Maarja-Liis Ilusat päriselt näinud ja ta on väga noore ja värske väljanägemisega, 44 aastased näevad tavaliselt palju vanemad välja, Mingit vanainimese või spetsiifilist nägu tal pole. Sinu arust ongi tänapäeval kõik 50 aastased nagu 30, seda pead juba nagu normiks, aga päris lambist see siiski kuskilt ei tule.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:58Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.
-
Külaline
Jaa. Ja mina väikelapse emana olen linnapildis tähele pannud, et just need samad vanemad, kes teisi kritiseerivad ja passivad riietust, topivad ka oma lapsed sellistesse riietesse, millega ei tohi siis laps mitte midagi teha. Ei maas istuda, lumes möllata, rääkimata sopalompe avastada. Muidu läheb laps mustaks ja plekid tulevad riietele. Neilt röövitakse lõbus lapsepõlv. Pole siis ime, et varases eas juba on lastel depressioon ja ärevushäired ja tähtsaim murekoht on, et mida küll teised minust arvavad.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:49 Minu arust las käib igaüks riides nii, kuidas ta ise tahab ja mugavalt tunneb. See on äärmiselt nõme kedagi kommenteerida või vahtida. Oma lapsele olen seda väikesest saadik õpetanud, aga imelikul kombel paljud täiskasvanud sellist elementaarset viisakusreeglit ei tea. Minule igatahes meeldivad sellised inimesed rohkem, kes on julged ja käivad oma maitse järgi riides ja tunnevad ennast hästi, mitte need, kellel on kogu aeg mingi pulk pees, et küll ma olen selle jaoks liiga paks, vana, mida iganes. Inimesed võiks vähem teisi vahtida ja elada oma elu.
Oli selline riiete asi juba 11a tagasi kui esimene laps väuke oli ja nüüd veel hullem isegi.
Ma ka ostan lapsele kaasaegseid(enda arust) riideid. Aga ma lasen tal olla laps. Ma juba eos arvestan sellega. Kui raha pole siis ma ei osta 200 eurost kombekat, et see pärast 150ga maha müüa ja last keelata. Ostan pigem odavama ja pärast viskan minema või ikkagi viisaka ja terve annan edasi.
-
Külaline
Ei süsti, kindlalt tean. Mis ajast 40ndates juba mingi vana krimpsus nägu ees juba on, jeerum?Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 17:05Võib-olla süstivad ka, sa lihtsalt ei tea.Isiklikult ei tunne kedagi nende vanusest, kes halvem välja näoks, kuigi ei süsti.
-
Külaline
Mina kannangi riideid, mis mulle päriselt meeldivad. Loomulikult on mu maitse ka aja jooksul muutunud. Kui 17-aastasena kandsin nabapluusi, siis praegu 40-sena ei tahakski seda kanda. Asi pole ka selles, et keha ei luba - kaalun umbes 5 kg rohkem kui noorena - vaid lihtsalt maitse on nii palju arenenud.
-
Külaline
No sorry, ei ole ikka enam selline nagu noorena. Täpselt oma vanusekategooria nägu on. Kui süstides näed välja nagu süstimata samas vanuses, siis milleks seda teha, sest ei näe noorem välja vaid septsiifiline süstla nägu tekib.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 17:30Olen Maarja-Liis Ilusat päriselt näinud ja ta on väga noore ja värske väljanägemisega, 44 aastased näevad tavaliselt palju vanemad välja, Mingit vanainimese või spetsiifilist nägu tal pole. Sinu arust ongi tänapäeval kõik 50 aastased nagu 30, seda pead juba nagu normiks, aga päris lambist see siiski kuskilt ei tule.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:58Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:51
Kõik ju süstivad, Maarja-Liis Ilus, Eda-Ines Etti, Gerli Padar, Merle Palmiste, Evelin Võigemast vms, kellelgi pole mingit jonnipunni peas.
-
Külaline
Mina küll ei tea ühtegi 45-aastast, kes ei oleks sile veel. Esimesed väiksed vananemise märgid jah, aga mingeid tugevaid silmatorkavaid kortse võrreldes noorusega ei ole.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 17:30Olen Maarja-Liis Ilusat päriselt näinud ja ta on väga noore ja värske väljanägemisega, 44 aastased näevad tavaliselt palju vanemad välja, Mingit vanainimese või spetsiifilist nägu tal pole. Sinu arust ongi tänapäeval kõik 50 aastased nagu 30, seda pead juba nagu normiks, aga päris lambist see siiski kuskilt ei tule.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:58Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:51
Kõik ju süstivad, Maarja-Liis Ilus, Eda-Ines Etti, Gerli Padar, Merle Palmiste, Evelin Võigemast vms, kellelgi pole mingit jonnipunni peas.
-
Külaline
Ei ole 50-aastased 30-aastase nägu ja vahet pole palju sa omale näkku mida iganes süstid. Tulemus võib sile olla, aga selline punnis ja ebaloomulik. Enda nooruse nägu see kaugeltki mitte enam ei meenuta.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 17:30Olen Maarja-Liis Ilusat päriselt näinud ja ta on väga noore ja värske väljanägemisega, 44 aastased näevad tavaliselt palju vanemad välja, Mingit vanainimese või spetsiifilist nägu tal pole. Sinu arust ongi tänapäeval kõik 50 aastased nagu 30, seda pead juba nagu normiks, aga päris lambist see siiski kuskilt ei tule.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:58Ja neil kõikidel on näha, et süstivad. Spetsiifiline nägu tekib. See omakorda teebki vanaks, sest see süstitud nägu ongi vanainimese nägu.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:51
Kust sa üldse võtad, et Maarja-Liis süstib, sest minu arvates näeb ta välja just nagu üks tema vanuses naine välja näeb. Millal ta nii äkki ja dramaatiliselt kortsu jõudis minna, et vaid tänu süstidel näeb välja 45. Ei, tea ei näe noorem välja kui eakaaslased, kes midagi ei tea. Heas füüsilises vormis seda küll.
-
Külaline
Käi kanni oma lolli jutuga.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 19:57
Kõigil neil tekib jonnipunni nägu. Pole olemas mingit värsket ja loomuliku süstimist.
[/quote]
Marju Karin rääkis mitte väga ammu aega tagasi Anu saates, et tema näeb nii loomulik välja ja koledad on need, kes süstivad üle…
Süstitud naised kas ei vaata peeglisse või muutub see paistes nägu nii tuttavaks, et ei saa aru, kui naeruväärne see on.
-
Külaline
Vaata Eesti Minu imelise muutumise saadet-40-sed vajavad juba facelifti. See ongi tavaline Eesti naine, kes pole sinnani midagi teinud ega kasutanud.
-
Külaline
Marju Karin rääkis mitte väga ammu aega tagasi Anu saates, et tema näeb nii loomulik välja ja koledad on need, kes süstivad üle…
Süstitud naised kas ei vaata peeglisse või muutub see paistes nägu nii tuttavaks, et ei saa aru, kui naeruväärne see on.
[/quote]
Marju on tõesti imeilus. Kas süstimata naised ei vaata peeglisse või miks nad oma lõtva ja loppis nägu vaadates ei saa aru, kui kole see on?
-
Külaline
Kortsude ennetamiseks tuleb jah hakata ikka varem süstima, kui hakkad pihta 50+, siis tulebki terve nägu ümber lõigata ja tulemus pole hea. Neljakümnendates ehk näeb veel loomulikult okei välja, aga 50+ on kortsud juba märgatavad ja lõuajoon ripub, kui midagi ei tee. Silmalaud on selleks ajaks ka suuremal osal tugevalt vajunud, mis teeb näo väsinuks ja kurjaks. Ega see noorus polegi eesmärgiks, lihtsalt vanemast peast hakkab nägu kurb ja väsinud välja nägema. Lõug ripub, silmalaud vajunud, kotid silmade all, suunurgad allapoole, otsaesisel vaod, kurjusekorts otsa ees. Sellised asjad ei kaunista kedagi, aga neid, kellel 50+ ühtki nendest tunnustest ei ole, ei ole mina isiklikult veel näinud.
-
Külaline
Nalja teed või päriselt räägid? Tema on ikka natuke liiale läinud oma süstidega ja lõua- ja kaelajoon ikka näitavad, et pole tegu noore naisega. Seda osa süstidega väga ei paranda.Marju on tõesti imeilus.
-
Külaline
Kas süstide eesmärk on teha nooreks? Ei ole. Lõug ning näoovaal on tal ilusa joonega, mitte laialivajuv, nagu selles eas naistel.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:06Nalja teed või päriselt räägid? Tema on ikka natuke liiale läinud oma süstidega ja lõua- ja kaelajoon ikka näitavad, et pole tegu noore naisega. Seda osa süstidega väga ei paranda.Marju on tõesti imeilus.
-
Külaline
https://www.google.com/url?sa=i&url=htt ... AdAAAAABALKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:00Marju on tõesti imeilus. Kas süstimata naised ei vaata peeglisse või miks nad oma lõtva ja loppis nägu vaadates ei saa aru, kui kole see on?
Eks ta ole jh...
-
Külaline
Reaalselt SELLINE ongi või, brr?
-
Külaline
Siit ma vaatan küll, et eriti ilus ei ole see lõuajoon: https://www.tiktok.com/@elu24.ee/video/ ... 5352206614Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:08Kas süstide eesmärk on teha nooreks? Ei ole. Lõug ning näoovaal on tal ilusa joonega, mitte laialivajuv, nagu selles eas naistel.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:06Nalja teed või päriselt räägid? Tema on ikka natuke liiale läinud oma süstidega ja lõua- ja kaelajoon ikka näitavad, et pole tegu noore naisega. Seda osa süstidega väga ei paranda.Marju on tõesti imeilus.
-
Külaline
Siin ka tüüpiline 50 aastase näokuju: https://elu24.postimees.ee/7937647/foto ... sed-varuks Eks ta ka peab minema varsti facelifti tegema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist